anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

wiciuryn1- Początek

wiciuryn1
Początkujący

wiciuryn1- Początek

Czekam na komentarze!

102 ODPOW. 102
wiciuryn1
Początkujący

kolejne

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

31 - fajna , albumowa fotka :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
wiciuryn1
Początkujący

Zobaczymy co dalej, od 2 dni mam 50tkę sonego- coś w tym tygodniu powinienem zrobić.

Bertone.
Poszukiwacz

wiciuryn1 napisał(a):

Zobaczymy co dalej, od 2 dni mam 50tkę sonego- coś w tym tygodniu powinienem zrobić.

Świetne szkiełko :smileythumbsup:
Od jakiegoś czasu nie ściągam go z body :D

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
wiciuryn1
Początkujący

Zrobiłem kilka zdjęć rodzince- jakość powala mnie na kolana- nie ma porównania z kitem.

Bertone.
Poszukiwacz

Pewnie , że nie ma porównania z kitem ;)
Ja kupiłem go właśnie do pomieszczenia , gdzie bywa ciemno.
NA imieninach i i innych uroczystościach rodzinnych mam go założonego - sprawdza się super :thumbsup:
Myślę , że za kwotę 577 zł warto :thumbsup:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Tak sobie czytam te wypowiedzi i co raz bardziej przekonuję się do tego szkiełka... może po nowym roku wpadnie mi w łapy :D

ludzik82r
Początkujący

ja również polecam wszystko praktycznie w mojej galerii jest tym szkłem robione :D

wiciuryn1
Początkujący

Po długiej przerwie wreszcie wracam.

ludzik82r
Początkujący

31 nawet fajnie wyszło