Podziel się wrażeniami!
Czekam na komentarze!
Oj miotełka pójdzie w ruch to forum sony nie nikon :smileyevil:
wojtek0 napisał(a):
Oj miotełka pójdzie w ruch to forum sony nie nikon :smileyevil:
Faktycznie. Zapomniałem, że kiedyś robiłem zdjęcia nikonem a nie sony. Więc poprawiając swój błąd usunąłem zdjęcia. :smileyredface:
Co do bałaganu to miała być nauka obróbki, której do tej pory nie stosowałem, a nie chwalenie się powalającymi fotkami
Z drugiej strony nie do końca rozumiem całe to zamieszanie. Tak jak w moim przypadku, zapewne jest parę osób, które chciałoby pochwalić się jakimiś zdjęciami robionymi kiedyś tam- niestety przez zakompleksienie "bóg wie kogo" nie można tego zrobić.
wiciuryn1 napisał(a):
Z drugiej strony nie do końca rozumiem całe to zamieszanie. Tak jak w moim przypadku, zapewne jest parę osób, które chciałoby pochwalić się jakimiś zdjęciami robionymi kiedyś tam- niestety przez zakompleksienie "bóg wie kogo" nie można tego zrobić.
Nie ma sensu kontynuować tego wątku- to tak jak rozmowa o religii ateisty z księdzem.
Stare zdjęcie z kiepską ostrością ale podoba mi się.
wiciuryn1 napisał(a):
Nie ma sensu kontynuować tego wątku- to tak jak rozmowa o religii ateisty z księdzem.
wiciuryn1 napisał(a):
Stare zdjęcie z kiepską ostrością ale podoba mi się.
30
przeszkadzają mi tutaj brak kontaktu wzrokowego i głowa w samym środku kadru (te nadmiar przestrzeni z góry i brak na dole)