anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Willow32

profile.country.pl_PL.title
Willow32
Poszukiwacz

Willow32

Witam,
w tym wątku będę pokazywał moje wypociny, będą to głównie zdjęcia z kategorii moda, beauty czasem glamour, jeśli administracja nie zabroni to i akty ;)

66 ODPOW. 66
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

colorful napisał(a):

Tadziu, to ja chyba też już stara jestem, bo mi też się ostatnie najbardziej podoba :c20

Znaczy Elu, podobny gust mamy. A poza tym ja się młodo czuję 8-)

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Amtrak napisał(a):

za dużo przepaleń..

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/powalajacy_.gif
Chyba na Twoim monitorze....http://klubkm.pl/forum/images/smilies/cwaniak.gif

Kolego, zanim zaczniesz wypisywać takie głupoty sugerowałbym użyć narzędzia do próbkowania kolorów. ;)

Dla mnie zdjęcie nr 4 jest absolutną rewelacją http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

Lajam napisał(a):

Amtrak napisał(a):

za dużo przepaleń..

http://klubkm.pl/forum/images/smilies/powalajacy_.gif
Chyba na Twoim monitorze....http://klubkm.pl/forum/images/smilies/cwaniak.gif

Kolego, zanim zaczniesz wypisywać takie głupoty sugerowałbym użyć narzędzia do próbkowania kolorów. ;)

Dla mnie zdjęcie nr 4 jest absolutną rewelacją
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif

Z całym szacunkiem, ale stwierdzenie: na Twoim monitorze nie określa typu mojego monitora. Na pwa jest biało.
Twoja opinia, ja nie wiem, które zdjęcie jest zdjęciem nr 4.
Jeśli masz na myśli 4.jpg to nie komentowałem tej foty.

Pozdrawiam.

tenzer
Poszukiwacz

Fajnie buźki szczególnie te z kolorkami :)
K2 - wygląda (skóra) jak z reklamy VICHY
wyręczę kolegę działająca galeryjka

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Amtrak napisał(a):

Z całym szacunkiem, ale stwierdzenie: na Twoim monitorze nie określa typu mojego monitora. Na pwa jest biało.

Co to jest PWA?

Przepałów nie ocenia się "na oko".
A potem uruchom sobie program, który może próbkować kolory i pokaż mi te przepały.

Oglądam te fotki na bardzo podstawowym modelu Eizo FlexScan S1932 - matryca PVA.
Oglądam je także na matrycy VAIO - FW41ZJ - to jedna z lepszych matryc stosowanych w laptopach jaką widziałem.

Próbkuję w fotoszopie wskazane przez Ciebie obszary i nigdzie nie zauważyłem czystej bieli (R:255 G:255 B:255)

Amtrak napisał(a):

Pozdrawiam.

Mój komentarz był raczej nie związany w Twoją wypowiedzią ;)
Ot tak sobie napisałem, bo mnie te oczy czarują za każdym razem jak tu wchodzę i przewijam :)

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

Lajam napisał(a):

Amtrak napisał(a):

Co to jest PWA?

A potem uruchom sobie program, który może próbkować kolory i pokaż mi te przepały.

Oglądam te fotki na bardzo podstawowym modelu Eizo FlexScan S1932 - matryca PVA.
Oglądam je także na matrycy VAIO - FW41ZJ - to jedna z lepszych matryc stosowanych w laptopach jaką widziałem.

Próbkuję w fotoszopie wskazane przez Ciebie obszary i nigdzie nie zauważyłem czystej bieli (R:255 G:255 B:255)

Amtrak napisał(a):

Pozdrawiam.

Mój komentarz był raczej nie związany w Twoją wypowiedzią ;)
Ot tak sobie napisałem, bo mnie te oczy czarują za każdym razem jak tu wchodzę i przewijam :)

Widocznie te oczy mnie nie oczarowały, nie mogę załapać, która fotka jest fotką nr 4.
Po próbkowaniu, przekonaj oglądającego, że to nie jest białe, życzę szczęścia przy tych RGB:
tst.jpg

Twoja racja, PVA nie PWA, moja literówka, mój syncmaster 204Ts
Matryc laptopów nie komentuję.
A tak na marginesie, sugeruję dalszą dyskusję w kwestii Twoich i moich gustów na priv, nie właźmy z prywatnym błotem do tej galerii.

edit:
Użyłem słowa "przepał", bardziej pasuje tutaj słowo rozjaśnione
przy A1 obstaję przy swoim.
Przepraszam i pozdrawiam.

Willow32
Poszukiwacz

Lajam napisał(a):

Amtrak napisał(a):

Co to jest PWA?

Lajam daj spokój, przerabiałem to już setki razy, jeśli kolega Amtrak na zdjęciach widzi przepał to choćbyś nie wiem jak się starał to nie przekonasz go do zmiany zdania :)
Inna sprawa to to czy przepał to wada a jeśli tak to czy zawsze? Mam w swoim PF zdjęcia gdzie 50% kadru jest przejarane a mimo to były bardzo wysoko oceniane przez oglądających. Co kto lubi :) Ja tam przepały lubię i ich nie unikam :) I bynajmniej nie dlatego ze mój aparat ma mały DR :D

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Willow32 napisał(a):

a tam przepały lubię i ich nie unikam :)

:smileythumbsup:

Tez lubię sobie czasem przejarać :smileymrgreen:

Pozdrawiam,

Starosta.
Początkujący

Witam :c37
Witam i o zdrowie pytam :)

Kogo ja widzę na forum :nauseated_face:
Kolejna bardzo fajna galeryjka :)
Podobają mi się kadry :thumbsup:
A faworytów nie będę wymieniał, bo wszystkie mi przypadły do gustu :smileytwisted:
Czekam na więcej ;)

Pozdrawiam :c22

Pozdrawia Starosta :grin:
Willow32
Poszukiwacz

Hej :)
mała zajawka z piątkowych wygłupów, żadne tam poważne focenie, oto pojechaliśmy z dziewczynami w plener dla zabicia czasu :)