Podziel się wrażeniami!
Jestem tu na forum już jakiś czas, ale nigdy nie chwaliłem się i nie wystawiałem tu swoich fotek, specjalizuję się raczej w portretach, dzisiaj się przemogłem, postanowiłem, że dodam parę zdjęć mojego autorstwa...
oglądajcie, oceniajcie, krytykujcie, doradzajcie... człowiek uczy się całe życie...
Witam
jak na start bardzo ładne zdjęcia. Szczególnie udane dzieciaków.
Wdaję mi się, że na niektórych zdjęciach przesadzona jest wineta lub nie powinno jest być wcale.
Fajna galeryjka będę zaglądał tu jeszcze
Dzięki 10zer za opinie, może i racja jak tak teraz patrzę z tą winetką.
No to ja jakiś inny jestem bo dzieciaczki z piątką na czele są fajne ale podobają mi się również pierwsze trzy ze wskazaniem na 3. Ma klimacik.
no, i wreszcie nie czuję się samotny, znalazł się ktoś komu też się podobają pierwsze 3 foteczki... Dzięki za ocenę i poparcie sadam 😃
a tu jeszcze coś wyszperałem...
Na chwilę obecną proponuję bardziej zastanowić się czy chcesz pokazać zdjęcia czy to jak potrafisz je obrabiać....
fotki dają rade
Ciekawie zapowiadająca się galeria. Ramka w zdjęciu panienka z okienka moim zdaniem zbyteczna.
Dzięki za oceny, a co do obrabiania to chyba nikomu to nie szkodzi, większość fotek, którymi się tak zachwycamy codziennie oglądając je w gazetach, na bilbordach i plakatach są obrabiane, więc nie widzę problemu... ale odpowiadając na pytanie chcę pokazać i fotki i to jak je obrabiam następnie mam nadzieję na oceny jak również rady i podpowiedzi...
nowakor1 napisał(a):
większość fotek, którymi się tak zachwycamy codziennie oglądając je w gazetach, na bilbordach i plakatach są obrabiane, więc nie widzę problemu...