anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Witam!

flower-----
Początkujący

Witam!

Witam,
wczoraj usłyszalam od znajomego o tym forum:) Z miłą chęcią pospacerowalam po nim i z checia dorzucam kilka swoich zdjęć:) Czekam na wszelkie słowa krytyki, którą cenię, gdyż pozwala sie rozwijać:)
Poniżej kilka pierwszych zdjęć...z serii - "Morskie opowieści..." - to na początek
Miłego popołudnia dla wszystkich:)

228 ODPOW. 228
witsu------
Początkujący

A mnie sie tam podobają wszystkie trzy. Bardzo fajne kadry. Takie ciepłe. Miło się oglada gdy za oknem wiatr i mróz.

flower-----
Początkujący

Witam :)
Dzieki za opinie :)
Tomek69N ...racja, nastepnym razem pomyśle o tym... :)
dziś zdjecia z mojej pierwszej sesji slubnej (chociaż nie nazywalabym tego tak szumnie ;) )
Zosia i łukasz...super sie bawiliśmy robiąc te zdjęcia ;) mimo strasznej pogody...
miłego wieczorka :)

profile.country.GB.title
Amtrak
Użytkownik

cześć,

50. najfajniejsza, za dużo słomy, za mało postaci.
51. za mocno pod górę i za mało pary młodej ;]
52. sesja samochodu.

Kolorystycznie i oświetleniowo bardzo miłe.
Pozdrawiam.

flower-----
Początkujący

tak sie składa, ze młodzi zakochani sa nie tylko w sobie, ale tez w swoim samochodziku;)
to troszkę na ich zyczenie tak duzo autka;)
Pozdrawiam :)

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Nie wiem czemu ale przy dwóch ostatnich fotkach pomyślałem o krisie :nauseated_face:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
witsu------
Początkujący

Ślubne spoko.

flower-----
Początkujący

Bertone napisał(a):

Nie wiem czemu ale przy dwóch ostatnich fotkach pomyślałem o krisie :nauseated_face:

hmmm...ciekawe czemu? (jestem tu pewnie zbyt krótko, aby o tym wiedzieć;)
Tradycyjnie dziekuje za odwiedziny i wrzucam szpaki ;)
Coś z chińskiego teatru cieni ;)
Pozdrawiam :)

pablo_duch
Początkujący

54-duzo sie dzieje w kadrze-za duzo ale lepsze foto niz 53 -tu nie wiem co sie stalo z ostroscia :shock:
pozdrawiam

Bertone.
Poszukiwacz

Jakoś nie przekonują mnie te dwa ostatnie kadry :|

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
smoku215
Początkujący

Witam:)
Z ostatnich to bardzo ładne zdjęcia Twojej córki ze szczególnym wskazaniem na 50 :smileythumbsup:, fajne też fotki młodej pary, ciekawy pomysł :thumbsup: , natomiast ostatnie szpaki mnie niestety nie przekonują :c9
Pozdrawiam :c10