anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Witam!

flower-----
Początkujący

Witam!

Witam,
wczoraj usłyszalam od znajomego o tym forum:) Z miłą chęcią pospacerowalam po nim i z checia dorzucam kilka swoich zdjęć:) Czekam na wszelkie słowa krytyki, którą cenię, gdyż pozwala sie rozwijać:)
Poniżej kilka pierwszych zdjęć...z serii - "Morskie opowieści..." - to na początek
Miłego popołudnia dla wszystkich:)

228 ODPOW. 228
profile.country.en_GB.title
Monty-----
Poszukiwacz

Dlaczego 9 na tak dlugim czasie? :rolling_eyes:

Jakkolwiek...Pieje z zachwytu... :thumbsup:

flower-----
Początkujący

witam:)
wiem kurczaki, ze poruszone;) caly czas sie uczę;) ale moja corka lubi to zdjęcie, więc wrzuciłam;)
dzis na dobranoc kilka fractaliusów;) ...tak z ciekawości opinii:)
Pozdrawiam wieczorową porą :)

profile.country.pl_PL.title
hovany
Poszukiwacz

Grafiki ładne. Widziałbym je jako plakaty w... no tej takiej sieci. Bo ładne. A co do zachodów to właśnie ten rozmazany poza ładnym widokiem, kolorami ma to coś.

BZ
flower-----
Początkujący

Dzieki wysztkim za uwagi:)
Wrzucam poniże kilka zdjęc z pieknych miejsc (polecam na wakacje;)...to moje pierwsze próby pseudo hdr-u (marzenie docelowe: zrobić prawdziwe hdry;)...wiem iż prawdziwi "rasowi" Fotografowie sa przeciwnikami takich "udziwnień", ale mimo wszystko wrzucam i czekam na "pozarcie" ;)
Milego wieczorka:)

Creatoor
Początkujący

fotofly napisał(a):

...wiem iż prawdziwi "rasowi" Fotografowie sa przeciwnikami takich "udziwnień",

Nie koniecznie... Ostatnia wrzutka jest bardzo ciekawa i mnie osobiście podoba się. Pozostaje jedynie dylemat czy to jeszcze fotografia czy nie... W sumie trzeba było najpierw zrobić zdjęcie :c18
Ważne, że się podoba i zachowuje prawidła kompozycji itp...

tenzer
Poszukiwacz

fotofly napisał(a):

Dzieki wysztkim za uwagi:)
Wrzucam poniże kilka zdjęc z pieknych miejsc (polecam na wakacje;)

Ale napisz gdzie to jest ;)

Jako, że zajmuję się grafiką a nie samą fotografią podobają mi się.
Wyglądają trochu jak z serii "na tapetę" i pamiętaj wszytko z umiarem żeby nie (dziwne słowo) prze pieścić za bardzo.
Ogólnie ok.

pozdrawiam Marcin

flower-----
Początkujący

no tak - polecam, nie mówiąc gdziez to:)
naprawiam błąd:)
to słynne Vizille we Francji...zameczek:) obecnie Muzeum Rewolucji Francuskiej...a 15 - gdzieś nieopodal:) w drodze:)...niestety nie pamiętam nazwy miejscowości;)ale domy w skałach robią wrażenie:)

Pozdrawiam
m

profile.country.en_GB.title
mamakuby
Poszukiwacz

Zachody mnie urzekły - z pewnością wykorzystam jako inspirację do podobnych ujęć. Natomiast HDR troszkę za intensywne jak dla mnie. Kiedyś podobał mi się ten efekt ogromnie, teraz jednak wolę bardziej "naturalne" zdjęcia. Pozdrawiam

pablo_duch
Początkujący

fajnie tu :c4

Bertone.
Poszukiwacz

Pseudo hdr-y całkiem Ci fajnie wyszły - :thumbsup:

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________