anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Wojtek0 - zimowo

wojtek0
Początkujący

Wojtek0 - zimowo

Jak Wam się podoba ? :thumbsup: :c9

161 ODPOW. 161
wojtek0
Początkujący

Witam
Nadeszła chwila prawdy ,oto parę fotek

wojtek0
Początkujący
Wojt3k
Początkujący

z tej strony najlepiej wyszło 10, ten krzak w LD trochę psuje kadr ale i tak nie ma lipy ;)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

13 - krzywo i nieciekawy kadr - wystarczyło kilka kroków w lewo zrobić i ująć budynek idealnie na wprost.

15 - ładne kolory, ale pierwszy plan psuje mi wszystko

10 - widoczek, szkoda tego krzaka po lewej stronie na pierwszym planie. Zaburza równowagę kadru. Winieta zupełnie niepotrzebna.

11 - podoba mi się. Nietypowy kadr, fajne.

12 - autoportret jakiś taki...smutny wyszedłeś (pomijam że centralnie aż boli) :P

wojtek0
Początkujący

Kurcze właśnie tego dworku nie można było centralnie z przodu, :( ponieważ rosła sobie tam brzoza,a on stary i dlatego krzywy ;)

Dzięki

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

za Lajamem

wojtek0
Początkujący

Jeszcze niby takie nic ,ale spodobało mi się

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Ładna gra GO ale ZA DUŻE ;) i chyba z ostrością coś nie trafiłeś minimalnie

BuBu__
Początkujący

strasznie duże, pamiętaj, dłuższy bok 800.... dla mnie ot taki pstryk, jakoś może nie w moim guście

colorful-----
Początkujący

kris napisał(a):

konik jest umieszczony centralnie. Akurat tutaj zupełnie to nie pasuje. No i jeśli konik już stał, mogłeś spróbować podejść bliżej. Kadr, na którym większą część stanowi koń, byłby lepszy :thumbsup:
zresztą odnośnie koni to mamy na forum specjalistkę(colorful) - jak wróci z wakacji, zapawne skrobnie coś więcej.

mi się pozostaje podpisać pod uwagami poprzedników co do technicznych aspektów.
co moge dodać od siebie - zwróć uwagę na to, jak nieładnie koń stoi - tylne nogi za mocno podciagniete pod zad - zapewne za chwilę przestawił chociaż jedną z nich, bo nie mógl utrzymać równowagi. przy fotografii koni niezwykle ważny jest odpowiedni moment - w jednej chwili wyglądają pięknie, a ułamek sekundy później mogą mieć tyle wdzięku co krowa - trzeba być bardzo czujnym i wyczuć ten idealny moment.

co do pozostalych zdjęć to chyba wszystko zostalo powiedziane. czekam na następne zdjęcia :)