Podziel się wrażeniami!
Witam. Postanowiłem pokazać swoje zdjęcia i tutaj. Wszystkie cyfrowe stworzone przy pomocy a100. Analogowe fotografie poczciwą, starą 7000i
9 - jedno z lepszych zdj jakie widziałem http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif
9 fajna ale modelka jakas przestraszona,cos zobaczyła?
wonzky napisał(a):
Wystraszona, bo... gdybym dał Ci 100% crop to, by było jasne czego tak się bała!
Jestem zachwycona tą estetyką. 5 i 9 powalają. Brawo i gratuluję!
Dziękuję za słowa.
Trochę innej tematyki.
ostanie trzy jak kojarze wczoraj na stronie twojej ogladałem
piękna bryka, zapewne chciałeś utrzymać klimat ale wydaje mi się, że trochę za ciemno. Jako fanowi muscle car-ów, miło się patrzy
9 i 11 - bardzo fajne
Witam
Portrety w Twojej galerii są takie, że "cenka opada" Natomiast samochodowy wrzut jakiś taki nijaki... Najgorszy wg. mnie numer 11 - taki strzał pod tytułem : "zobacz ile ma na liczniku!" z odbiciem przyczepy i jakiś magazynów w szybie. W mojej skromnej opinii broni się jedynie nr 12 (6/10pkt).
pzdr
Dzięki za komentarze.
W gwoli ścisłości. Auto stało na parkingu pod warsztatem samochodowym. Nie była to aranżowana sesja, jedynie przypadkowo spotkane auto i zrobione kilka zdjęć na szybko, bo ciemno, bo właściciel warsztatu nie do końca był pewny i nie chciałem by się rozmyślił.
Refleksy takie a nie inne, bo nie używam, bo nie posiadam polara, bo mi nie jest potrzebny do portretów, a temat motoryzacji jest czasem tylko odskocznią.