anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

wonzky - portretowo

wonzky
Początkujący

wonzky - portretowo

Witam. Postanowiłem pokazać swoje zdjęcia i tutaj. Wszystkie cyfrowe stworzone przy pomocy a100. Analogowe fotografie poczciwą, starą 7000i

48 ODPOW. 48
profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

9 - jedno z lepszych zdj jakie widziałem http://klubkm.pl/forum/images/smilies/notworthy.gif

wonzky
Początkujący

9 fajna ale modelka jakas przestraszona,cos zobaczyła? :c34

Wystraszona, bo... gdybym dał Ci 100% crop to, by było jasne czego tak się bała! :smileyhappy:

profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

wonzky napisał(a):

Wystraszona, bo... gdybym dał Ci 100% crop to, by było jasne czego tak się bała! :slight_smile:

hehehheheh

mamakuby
Poszukiwacz

Jestem zachwycona tą estetyką. 5 i 9 powalają. Brawo i gratuluję!

wonzky
Początkujący

Dziękuję za słowa. :c37

Trochę innej tematyki.

pablo_duch
Początkujący

ostanie trzy jak kojarze wczoraj na stronie twojej ogladałem :c18

rabarbar-----
Początkujący

piękna bryka, zapewne chciałeś utrzymać klimat ale wydaje mi się, że trochę za ciemno. Jako fanowi muscle car-ów, miło się patrzy :thumbsup:

Style-----
Nowicjusz

9 i 11 - bardzo fajne :thumbsup:

.cezar.
Początkujący

Witam :c22
Portrety w Twojej galerii są takie, że "cenka opada" :shock: :shock: :shock: Natomiast samochodowy wrzut jakiś taki nijaki... Najgorszy wg. mnie numer 11 - taki strzał pod tytułem : "zobacz ile ma na liczniku!" z odbiciem przyczepy i jakiś magazynów w szybie. W mojej skromnej opinii broni się jedynie nr 12 (6/10pkt).
pzdr

wonzky
Początkujący

Dzięki za komentarze.

W gwoli ścisłości. Auto stało na parkingu pod warsztatem samochodowym. Nie była to aranżowana sesja, jedynie przypadkowo spotkane auto i zrobione kilka zdjęć na szybko, bo ciemno, bo właściciel warsztatu nie do końca był pewny i nie chciałem by się rozmyślił. :c37
Refleksy takie a nie inne, bo nie używam, bo nie posiadam polara, bo mi nie jest potrzebny do portretów, a temat motoryzacji jest czasem tylko odskocznią.