anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Yamada - galeria?

yamada
Początkujący

Yamada - galeria?

Mimo lekkich obiekcji czy tu się wpasuję z moimi zdjęciami postanowiłem spróbować.

Moja seria Machiny. Jest spora, i ciekawe czy się spodoba.

35 ODPOW. 35
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Na pewno bardzo ciekawe spojrzenie, ciekawe kadry, widać że potrafisz wykorzystać możliwości jakie daje szeroki kąt. :thumbsup:

Dość specyficzna obróbka powoduje, że mam wrażenie, że patrzę na kadry z mojego ulubionego filmu jakim jest WALL-E, czy gry komputerowej Fallout 3 :nauseated_face: - jeśli chodzi o klimat to raczej jestem na "tak", jednak po trzeciej wrzucie staje się ta obróbka lekko monotonna.

Oglądam je na 2 monitorach (Eizo i Vaio z podwójną lampą) i powiem szczerze, że nie mam zastrzeżeń do do jasności ;)

Próbuj dalej, nie bój się eksperymentować, jeśli nadal masz zamiar serwować takie centralne kadry to ja chętnie więcej pooglądam :)

yamada
Początkujący

Trochę Was zamęczam dziś ale mam "nockę" i dzięki temu sporo czasu na powstawianie czegoś.
Dzięki za komentarze, wszystkie. Co do nudności obróbki. Jest jaka jest. Zmian nie przewiduję zbyt drastycznych w końcu to seria i zależy mi na jednolitości. Lecz nie będę tu na forum całej około setki w chwili obecnej pokazywał. To myślę ostatnie trzy i pora na pooglądanie Waszych galerii. Widzę, że raczej niezbyt popularny temat spodobał się troszeczkę. Miło mi z tego powodu bo wiele osób początkowo kiedy opowiadałem o wymyślonej serii mówiło mi że to nie ma racji bytu. Że ludzie wolą oglądać kwiatki, widoczki itp. Ja zrobiłem swoje oddając się pod ocenę widzów, i bardzo cieszy mnie fakt pozytywnego odbioru.

profile.country.pl_PL.title
norobob
Początkujący

i temat, i sposób prezentacji interesujący
:c4

oldguest
Początkujący

Naprawdę ciekawe zdjęcia i fajny post-proces. Tylko faktycznie troszkę zbyt ciemno. Używałbym efekty na warstwie i zmienił sposób mieszania żeby nie tracić jasności. Czekam na następne.

weku-foto
Początkujący

Moim zdaniem 4 juz jest ciekawsza od 1.. :thumbsup: mimo, ze to ta sama machina

pozostałe fajne..ale najbardziej 13 :thumbsup: :D

...z szerokiego kąta odrazu ciekawsze foty :)

Pzdr. ;)

Bertone.
Poszukiwacz

Witam :)
Przyznaje , że wszystkie zdjęcia jakie tutaj obejrzałem podobają mi się ...
... jedne mniej drugie więcej :)
Oby tak dalej :thumbsup:
Pozdrawiam serdecznie

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Starosta.
Początkujący

Bardzo ciekawie są następne zdjęcia :)
Ta specyficzna obróbka bardzo mi się podoba :thumbsup:

Pozdrawia Starosta :grin:
ludzik82r
Początkujący

zajefajne lubię taki klimacik

colorful-----
Początkujący

masz bardzo faje spojrzenie na świat i ciekawie pokazujesz jego elementy. daleko Ci do sztampowości czy nudy. trzymaj tak dalej :)

hovany
Poszukiwacz

Podobają mi się te obrazy. Może zejdę z tematu troszeczkę. Źródłem jest fotografia, ale efektem grafika.

Mimo wszystko ciekaw jestem dalszych prac.

Pozdrawiam
h.

BZ