Podziel się wrażeniami!
Mimo lekkich obiekcji czy tu się wpasuję z moimi zdjęciami postanowiłem spróbować.
Moja seria Machiny. Jest spora, i ciekawe czy się spodoba.
Na pewno bardzo ciekawe spojrzenie, ciekawe kadry, widać że potrafisz wykorzystać możliwości jakie daje szeroki kąt.
Dość specyficzna obróbka powoduje, że mam wrażenie, że patrzę na kadry z mojego ulubionego filmu jakim jest WALL-E, czy gry komputerowej Fallout 3 - jeśli chodzi o klimat to raczej jestem na "tak", jednak po trzeciej wrzucie staje się ta obróbka lekko monotonna.
Oglądam je na 2 monitorach (Eizo i Vaio z podwójną lampą) i powiem szczerze, że nie mam zastrzeżeń do do jasności
Próbuj dalej, nie bój się eksperymentować, jeśli nadal masz zamiar serwować takie centralne kadry to ja chętnie więcej pooglądam
Trochę Was zamęczam dziś ale mam "nockę" i dzięki temu sporo czasu na powstawianie czegoś.
Dzięki za komentarze, wszystkie. Co do nudności obróbki. Jest jaka jest. Zmian nie przewiduję zbyt drastycznych w końcu to seria i zależy mi na jednolitości. Lecz nie będę tu na forum całej około setki w chwili obecnej pokazywał. To myślę ostatnie trzy i pora na pooglądanie Waszych galerii. Widzę, że raczej niezbyt popularny temat spodobał się troszeczkę. Miło mi z tego powodu bo wiele osób początkowo kiedy opowiadałem o wymyślonej serii mówiło mi że to nie ma racji bytu. Że ludzie wolą oglądać kwiatki, widoczki itp. Ja zrobiłem swoje oddając się pod ocenę widzów, i bardzo cieszy mnie fakt pozytywnego odbioru.
i temat, i sposób prezentacji interesujący
Naprawdę ciekawe zdjęcia i fajny post-proces. Tylko faktycznie troszkę zbyt ciemno. Używałbym efekty na warstwie i zmienił sposób mieszania żeby nie tracić jasności. Czekam na następne.
Moim zdaniem 4 juz jest ciekawsza od 1.. mimo, ze to ta sama machina
pozostałe fajne..ale najbardziej 13
...z szerokiego kąta odrazu ciekawsze foty
Pzdr.
Witam
Przyznaje , że wszystkie zdjęcia jakie tutaj obejrzałem podobają mi się ...
... jedne mniej drugie więcej
Oby tak dalej
Pozdrawiam serdecznie
Bardzo ciekawie są następne zdjęcia
Ta specyficzna obróbka bardzo mi się podoba
zajefajne lubię taki klimacik
masz bardzo faje spojrzenie na świat i ciekawie pokazujesz jego elementy. daleko Ci do sztampowości czy nudy. trzymaj tak dalej
Podobają mi się te obrazy. Może zejdę z tematu troszeczkę. Źródłem jest fotografia, ale efektem grafika.
Mimo wszystko ciekaw jestem dalszych prac.
Pozdrawiam
h.