Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie.
Pora znów rozkręcić Forum . Proponuję małą zabawę – konkursik z nagrodą.
Wrzucamy tutaj maksymalnie po trzy fotki (wymiary najdłuższego boku 800 px) będące odpowiedzią na poniżej podany temat. Warunek: muszą być zrobione sprzętem Sony (koniecznie dane exif).
Zgłaszanie zdjęć do Niedzieli tj. 17.05.2009 do godziny 15.00
Głosowanie nastąpi w dniach: 17.05.2009 (od 15.00) do piątku 22.05.2009 do godziny 18.00
Głosować będziemy w tym wątku.
Głosujemy na zamieszczone przez innych fotki w skali: Najlepsze 10 pkt. – najsłabsze 1 pkt. Będę cierpliwie zliczał punkty. Nie komentujemy zdjęć a jedynie oceniamy. Ocenić można każdą fotkę tylko raz
Autor najwyżej ocenionej fotografii otrzyma ode mnie rewelacyjną książkę „Sekrety mistrza fotografii cyfrowej. Nowe ujęcia Scotta Kelbyego”. Biorę pod uwagę również drugie miejsce, ale wszystko zależy od ilości fotek i zaangażowania forumowiczów.
Uwaga : Żadnych HDR-ów, i obróbki (dopuszczalne wyostrzenie, pomniejszenie i konwersja do b&w). Proszę nie wrzucać zamieszczonych już wcześniej fotek.
Jednocześnie prośba do moderatorów forum: Proszę nie oceniać fotek na forum. Jeśli to możliwe proszę o ocenę na PW do mnie. Nada to trochę niepewności do końca zabawy.
:smileyarrow: Temat: „Cisza jest jak atrament, którym znaczysz każdy gest”.
Pozdrawiam Artur Judkowiak ‘Creatoor’
Ps. Proszę jakoś roznieść wieść na forum o zabawie.
Stanę w szranki, a co!
Brawa dla pierwszego chętnego http://klubkm.pl/forum/images/smilies/clapping.gif Miejmy nadzieję, że nie ostatniego
a co mi tam może i nie jestem prO ale spróbować można ^^
Creatoor napisał(a):
Ps. Proszę jakoś roznieść wieść na forum o zabawie.
Sorry za szumy (ISO400), ale ślimak tak popitalał że nie mogłem za nim nadążyć
franek4always napisał(a):
ślimak tak popitalał że nie mogłem za nim nadążyć
hmmm... nieśmiało wstawię swoje zdjęcie...
"Wybrane załączniki nie istnieją."
Post się zdezaktualizował Ciekawe zdjęcia zaczynają sie pojawiać...
I nieśmiało wklejam swoje: