anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zabawa - Konkurs z nagrodą

Creatoor
Początkujący

Zabawa - Konkurs z nagrodą

Witam serdecznie.
Pora znów rozkręcić Forum :P . Proponuję małą zabawę – konkursik z nagrodą.
Wrzucamy tutaj maksymalnie po trzy fotki (wymiary najdłuższego boku 800 px) będące odpowiedzią na poniżej podany temat. Warunek: muszą być zrobione sprzętem Sony (koniecznie dane exif).
Zgłaszanie zdjęć do Niedzieli tj. 17.05.2009 do godziny 15.00
Głosowanie nastąpi w dniach: 17.05.2009 (od 15.00) do piątku 22.05.2009 do godziny 18.00
Głosować będziemy w tym wątku.

Głosujemy na zamieszczone przez innych fotki w skali: Najlepsze 10 pkt. – najsłabsze 1 pkt. Będę cierpliwie zliczał punkty. Nie komentujemy zdjęć a jedynie oceniamy. Ocenić można każdą fotkę tylko raz
Autor najwyżej ocenionej fotografii otrzyma ode mnie rewelacyjną książkę „Sekrety mistrza fotografii cyfrowej. Nowe ujęcia Scotta Kelbyego”. Biorę pod uwagę również drugie miejsce, ale wszystko zależy od ilości fotek i zaangażowania forumowiczów.
Uwaga :flushed: : Żadnych HDR-ów, i obróbki (dopuszczalne wyostrzenie, pomniejszenie i konwersja do b&w). Proszę nie wrzucać zamieszczonych już wcześniej fotek.
Jednocześnie prośba do moderatorów forum: Proszę nie oceniać fotek na forum. Jeśli to możliwe proszę o ocenę na PW do mnie. Nada to trochę niepewności do końca zabawy.
:smileyarrow: Temat: „Cisza jest jak atrament, którym znaczysz każdy gest”.

Pozdrawiam Artur Judkowiak ‘Creatoor’ 8-)

Ps. Proszę jakoś roznieść wieść na forum o zabawie.

92 ODPOW. 92
profile.country.pl_PL.title
Starosta.
Początkujący

Tomek69N napisał(a):

Zazdrośnik ;)

nie zazdrośnik ;) tylko zapomniałem to zrobić :smileyrolleyes:

Pozdrawia Starosta :grin:
3135-----
Początkujący

moje gratulacje ; dzięki za głosy ;)

pzdr.

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Dziękuje Arturowi ( Creatoor ) za zorganizowanie konkursu z ciekawym tematem. http://img7.imageshack.us/img7/3266/uklon.gif
Moje skromne gratulacje dla colorful za zajęcie pierwszego miejsca oraz dla jmw.w za wyróżnienie przyznane przez organizatora. http://img269.imageshack.us/img269/9199/clap.gif

Creatoor napisał(a):

No i czas minął.

Konkurs przechodzi do historii ( archiwum ). ;)

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;