anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ZBIOROWY - Air Show Radom 2009

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

ZBIOROWY - Air Show Radom 2009

no to na pierwszy ogień Panie :nauseated_face:

177 ODPOW. 177
profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący
kamil1114
Początkujący

Bardzo ładne zdjęcia.

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Pawele polecam Ci umiar. Zwłaszcza w serii z taśmą. Selekcja to nie jest "narzędzie" dla wybranych ;)

pawelszymanski6
Expert

kris napisał(a):

Pawle polecam Ci umiar. Zwłaszcza w serii z taśmą. Selekcja to nie jest "narzędzie" dla wybranych ;)

wiem co to selekcja to miała być historyjka jak po kolei nakleja taśmę jakbym mógł tak jak Ty wstawić wszystkie te fotki w jeden post byłoby zdecydowanie lepiej ale nie mogę...

profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

historyjka :?
tryptyk jeszcze bym zrozumiał, ale....

pawelszymanski6
Expert

mogę wywalić część ale to chyba nie ma teraz już sensu...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

pawelszymanski6 napisał(a):

jakbym mógł tak jak Ty wstawić wszystkie te fotki w jeden post byłoby zdecydowanie lepiej ale nie mogę...

Paweł, co to ma za znaczenie?

9 takich samych zdjęć czy po kolei, czy w trzech kolejnych postach to moim zdaniem po prostu nic ciekawego. Ja szczerze mówiąc nie otwierałem kolejnych - jedno mi w zupełności wystarczyło.

A w ogóle to chyba nie powiesz, że nie da się tych zdjęć w jedno skleić? :c9
Wtedy byłoby znacznie ciekawiej - po prostu 1 sklejka 9 fotek, coś na kształt fotoindeksu.

Albo mogłeś z tego zrobić gifa - też byłoby to znacznie ciekawsze.

Zrobiłem na Air Show około 800 zdjęć.
Na forum wstawię około 50-60 sztuk łącznie, przede wszystkim nie na raz bo to się źle ogląda.

I przy tym gorący apel do wszystkich, bardzo proszę o uczciwą selekcję przed zamieszczeniem zdjęć na forum, nie zrzucajmy tu całej zawartości kart pamięci. ;)

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

Lajam napisał(a):

9 takich samych zdjęć czy po kolei, czy w trzech kolejnych postach to moim zdaniem po prostu nic ciekawego. Ja szczerze mówiąc nie otwierałem kolejnych - jedno mi w zupełności wystarczyło.

A w ogóle to chyba nie powiesz, że nie da się tych zdjęć w jedno skleić? :c9
Wtedy byłoby znacznie ciekawiej - po prostu 1 sklejka 9 fotek, coś na kształt fotoindeksu.

Albo mogłeś z tego zrobić gifa - też byłoby to znacznie ciekawsze.

Zrobiłem na Air Show około 800 zdjęć.
Na forum wstawię około 50-60 sztuk łącznie, przede wszystkim nie na raz bo to się źle ogląda.

I przy tym gorący apel do wszystkich, bardzo proszę o uczciwą selekcję przed zamieszczeniem zdjęć na forum, nie zrzucajmy tu całej zawartości kart pamięci. ;)

przy ograniczeniach jakie są na forum ciężko byłoby te fotki skleić i wstawić tak żeby jeszcze rozmiar i jakość fotki była normalna i nie trzeba by było lupy używać do oglądania...
ja też zrobiłem sporo zdjęć i tylko te przeszły selekcje...to nie jest tak że wrzucam wszystkie fotki jakie zrobiłem...

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

pawelszymanski6 napisał(a):

przy ograniczeniach jakie są na forum ciężko byłoby te fotki skleić i wstawić tak żeby jeszcze rozmiar i jakość fotki była normalna i nie trzeba by było lupy używać do oglądania...

Przykro mi, ale nie przekonasz mnie twierdzeniem o ograniczeniach. :smileyrolleyes:

Proponuję już nie ciągnąć tej dyskusji.

Creatoor
Początkujący

"Wojskowi piloci białoruscy myśliwca Su-27 na Międzynarodowych Pokazach Lotniczych "Air Show" 2009 w Radomiu wykonali wczoraj manewr, który uratował życie mieszkańców osiedli położonych nieopodal lotniska." - Polskatimes.pl

Szacunek Panowie Piloci.