Podziel się wrażeniami!
no to na pierwszy ogień Panie
next
Bardzo ładne zdjęcia.
Pawele polecam Ci umiar. Zwłaszcza w serii z taśmą. Selekcja to nie jest "narzędzie" dla wybranych
kris napisał(a):
Pawle polecam Ci umiar. Zwłaszcza w serii z taśmą. Selekcja to nie jest "narzędzie" dla wybranych
historyjka
tryptyk jeszcze bym zrozumiał, ale....
mogę wywalić część ale to chyba nie ma teraz już sensu...
pawelszymanski6 napisał(a):
jakbym mógł tak jak Ty wstawić wszystkie te fotki w jeden post byłoby zdecydowanie lepiej ale nie mogę...
Lajam napisał(a):
9 takich samych zdjęć czy po kolei, czy w trzech kolejnych postach to moim zdaniem po prostu nic ciekawego. Ja szczerze mówiąc nie otwierałem kolejnych - jedno mi w zupełności wystarczyło.
A w ogóle to chyba nie powiesz, że nie da się tych zdjęć w jedno skleić?
Wtedy byłoby znacznie ciekawiej - po prostu 1 sklejka 9 fotek, coś na kształt fotoindeksu.
Albo mogłeś z tego zrobić gifa - też byłoby to znacznie ciekawsze.
Zrobiłem na Air Show około 800 zdjęć.
Na forum wstawię około 50-60 sztuk łącznie, przede wszystkim nie na raz bo to się źle ogląda.
I przy tym gorący apel do wszystkich, bardzo proszę o uczciwą selekcję przed zamieszczeniem zdjęć na forum, nie zrzucajmy tu całej zawartości kart pamięci.
pawelszymanski6 napisał(a):
przy ograniczeniach jakie są na forum ciężko byłoby te fotki skleić i wstawić tak żeby jeszcze rozmiar i jakość fotki była normalna i nie trzeba by było lupy używać do oglądania...
"Wojskowi piloci białoruscy myśliwca Su-27 na Międzynarodowych Pokazach Lotniczych "Air Show" 2009 w Radomiu wykonali wczoraj manewr, który uratował życie mieszkańców osiedli położonych nieopodal lotniska." - Polskatimes.pl
Szacunek Panowie Piloci.