Podziel się wrażeniami!
"Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...."
Wklejamy tu zdjęcia swoich pupili.
One też przecież zasługują na pokazanie się światu.
Na początek mój 14 letni jamnik, który mieszka normalnie z moimi rodzicami, ale akurat była chwila, że była u mnie na 2 dni i zaprosiłem ją do namiotu bezcieniowego. Bardzo niechętnie tam siedziała, ale się udało przynajmniej jedno
Marto Kot brązowym będzie choć czarnym jest w naturze jesli ciepłe, popołudniowe światło na niego pada, fotografujesz używając "ocieplających" filtrów lub balans bieli ustawiony masz np na "chmurki" etc.
sliczny ten czarnuszek
znalazlam przyklad.od paru miesiecy przychodzi do okiennej kociej miski czarna pantera.
kotka o zaskakujaco masywnej budowie nawiasem piszac:c20
na zdjeciu widac to, o czym pisalam
dodam, ze kota jest czarna ale przy odpowiednim swiatelku....
Tomek69N napisał(a):
Marto Kot brązowym będzie choć czarnym jest w naturze jesli ciepłe, popołudniowe światło na niego pada, fotografujesz używając "ocieplających" filtrów lub balans bieli ustawiony masz np na "chmurki" etc.
To po prostu odblask ciepłych promieni słonecznych na futrze. Z tyłu jest zimno, bo w cieniu a z przodu ciepło, bo w słońcu.
Nie lubię robić zdjęć ani czarnym, ani białym kotom. Wolę szylkretowe
alez ja wlasnie o tym swiatelki caly czas pisze, .choc tak jak napisalam powyzej kolor kociego futra moze sie zmienic np jesli zwierz ma tzw 'coat fever'badz jego dieta jest nieodpowiednia
ah przpraszam za OT ale podyskutowac czasem trzeba
Tadeuszu zapraszam na koci plener do mnie.choc Niunia bywa ciezka i fosiasta modelka i trzeba miec przy niej duuuzo cierpliwosci
martha napisał(a):
zapraszam na koci plener do mnie.
martha napisał(a):
sliczna kote posiadasz.Main coon?
Tadeuszu dwie godzinki latadelkiem i po sprawie .
kotow szylkretowych w tym kraju jest co niemiara,wiec i fotow mozna duzo narobic ,a przy okazji jakis korepetycji udzielic w zakresie swiatelka na przyklad
Martusiu, ale takiego potwora, to ja mam po sąsiedzku
A latadeło... no, ma swoje wady
ja to muszę pokazać Asusowi