anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ZBIOROWY - Nasi pupile

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

ZBIOROWY - Nasi pupile

"Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma...."

Wklejamy tu zdjęcia swoich pupili. :)
One też przecież zasługują na pokazanie się światu. :thumbsup:

Na początek mój 14 letni jamnik, który mieszka normalnie z moimi rodzicami, ale akurat była chwila, że była u mnie na 2 dni i zaprosiłem ją do namiotu bezcieniowego. Bardzo niechętnie tam siedziała, ale się udało przynajmniej jedno :)

339 ODPOW. 339
profile.country.pl_PL.title
tobaszc53
Początkujący

Czasami jest to frustrujące.

..shprot..
rakastan00
Poszukiwacz
Polosob
Początkujący

(..) i jedzonko :)

bart_m26
Użytkownik
Polosob
Początkujący

Koty fajne. Mi właśnie jeden wczoraj zakończył żywot :( echchchch.

Dodam kilka moich zwierzaczków z "profesjonalnej sesji" :)

Polosob
Początkujący
bart_m26
Użytkownik

Fajny "futrzak" chociaż ja wolę te większe i z miękkim futrem, a tak trochę poza tematem wątku zapytam czy z takim pająkiem to jest jakikolwiek kontakt? Tzn. czy zwierzątko takie poza tym że świetnie prezentuje się na zdjęciach np. rozpoznaje swojego właściciela, w jakiś tam sposób okazuje przywiązanie?

Sony A35, 18-55mm, 50mm/1.8 +pasja i plany
Polosob
Początkujący

Fajny "futrzak" chociaż ja wolę te większe i z miękkim futrem, a tak trochę poza tematem wątku zapytam czy z takim pająkiem to jest jakikolwiek kontakt? Tzn. czy zwierzątko takie poza tym że świetnie prezentuje się na zdjęciach np. rozpoznaje swojego właściciela, w jakiś tam sposób okazuje przywiązanie?

Futerko jest mięciutkie :)
Kontaktu nie ma. Tylko interakcja z otoczeniem. Jak dmuchniesz to ucieknie lub zacznie straszyć i się wyczesze, jak dotkniesz to albo zacznie straszyć i jak wcześniej, albo ugryzie, albo ucieknie.
Generalnie, nie przytuli się, nie przybiegnie na zawołanie. Traktować należy jak rybki, które mogą być niebezpieczne i które ewentualnie można wyjąć z terro.
Zawsze można też nie proszonym gościom otworzyć drzwi ze zwierzątkiem na ramieniu :)
Poza tym ciekawe zwierzątka i piękne.

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Księżniczka Tosia

profile.country.PL.title
piotruso
Znawca

Ryk lwa (lwicy znaczy) :c20