anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ZBIOROWY - WARSZAWSKIE Spotkania

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

ZBIOROWY - WARSZAWSKIE Spotkania

W związku z tym ze spotkania warszawskie odbywają się tak cyklicznie jak i spontanicznie postanowiłem założyć ten wątek byśmy tu umieszczali fotki ze wspólnych foto imprez
Zacznę od świąteczno-wigilijnego spotkania które zakończyliśmy chwil temu parę
Fotki jeszcze ciepłe i tylko kilka,więcej jutro ode mnie
niestety zbiorowej fotki nie będzie bo jej nie zrobiliśmy :(

86 ODPOW. 86
profile.country.PL.title
piotruso
Znawca
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Pieknie - tylko wejścia na Kreml brakuje. W końcu dwa lata tam byliśmy :)

------------------------------
fotoamator
spolBushman1wjbfb
Początkujący

hehe, dobrze, że Karol nam innego palca nie pokazał za to że go szarpałem za nogawkę :)

profile.country.en_GB.title
AniaX-----
Początkujący

Witajcie szlachcianki i waszmosciowie...
Jakoby uczcic wczorajsze czcigodne spotkanie , zlotym plynem raczonym litez okraszone rozmowami , zbiore we wnetrzu swym sily by ukazac zacne chwile. Uwiecznione czarcim narzedziem przez alchemikow wynalezionym, jeno przydatnym i oko cieszacym. W przódy jeno praca mnie czeka to i slonce sie skloni ku zachodowi.
Zatem pozdrowienia dla wać Państwa...

spolBushman1wjbfb
Początkujący

no i co było dalej?

profile.country.en_GB.title
AniaX-----
Początkujący

O zacni waszmoście...
Bądzcież litościwi, na wygnanie i banicje mnie zesłano tędyż spiesząc sie co by powóz nie umknoł nie zabrałam kronik wyciskanych palcami. Tudzież nie mając własnego rzędu , a jakoby gnidelec rodzicieli padłszy o wybaczenie proszę i o stokroć litości błagam. Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......
:rolling_eyes:

profile.country.pl_PL.title
jacej92
Użytkownik

AniaX napisał(a):

O zacni waszmoście...
Bądzcież litościwi, na wygnanie i banicje mnie zesłano tędyż spiesząc sie co by powóz nie umknoł nie zabrałam kronik wyciskanych palcami. Tudzież nie mając własnego rzędu , a jakoby gnidelec rodzicieli padłszy o wybaczenie proszę i o stokroć litości błagam. Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......
:rolling_eyes:

Prawdziwy talent - czasem długo skrywany tylko po to aby w najmniej spodziewanym momencie zaskoczyć wszystkich.
MISTRZOWSKIE !! :)

spolBushman1wjbfb
Początkujący

AniaX napisał(a):

Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......

azaliż rychło poprawą ową ujżym?

profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

Bushman napisał(a):

AniaX napisał(a):

Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......

azaliż rychło poprawą ową ujżym?

azaliż, azaliż czekamy więc :smileymrgreen: