Podziel się wrażeniami!
W związku z tym ze spotkania warszawskie odbywają się tak cyklicznie jak i spontanicznie postanowiłem założyć ten wątek byśmy tu umieszczali fotki ze wspólnych foto imprez
Zacznę od świąteczno-wigilijnego spotkania które zakończyliśmy chwil temu parę
Fotki jeszcze ciepłe i tylko kilka,więcej jutro ode mnie
niestety zbiorowej fotki nie będzie bo jej nie zrobiliśmy
Ponieważ impreza odbyła się w Warszawie to wstawiam w warszawskim.
Pieknie - tylko wejścia na Kreml brakuje. W końcu dwa lata tam byliśmy
noooo Piotruś ładną serią pojechałeś
ja nawet nie doszedłem na pole bitwy
hehe, dobrze, że Karol nam innego palca nie pokazał za to że go szarpałem za nogawkę
Witajcie szlachcianki i waszmosciowie...
Jakoby uczcic wczorajsze czcigodne spotkanie , zlotym plynem raczonym litez okraszone rozmowami , zbiore we wnetrzu swym sily by ukazac zacne chwile. Uwiecznione czarcim narzedziem przez alchemikow wynalezionym, jeno przydatnym i oko cieszacym. W przódy jeno praca mnie czeka to i slonce sie skloni ku zachodowi.
Zatem pozdrowienia dla wać Państwa...
no i co było dalej?
O zacni waszmoście...
Bądzcież litościwi, na wygnanie i banicje mnie zesłano tędyż spiesząc sie co by powóz nie umknoł nie zabrałam kronik wyciskanych palcami. Tudzież nie mając własnego rzędu , a jakoby gnidelec rodzicieli padłszy o wybaczenie proszę i o stokroć litości błagam. Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......
AniaX napisał(a):
O zacni waszmoście...
Bądzcież litościwi, na wygnanie i banicje mnie zesłano tędyż spiesząc sie co by powóz nie umknoł nie zabrałam kronik wyciskanych palcami. Tudzież nie mając własnego rzędu , a jakoby gnidelec rodzicieli padłszy o wybaczenie proszę i o stokroć litości błagam. Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......
AniaX napisał(a):
Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......
Bushman napisał(a):
AniaX napisał(a):
Aby w ręce złego zarządcy strazy nie wpaść obiecuję miłościwi poprawę swoją ......
azaliż rychło poprawą ową ujżym?