Podziel się wrażeniami!
Posłuchawszy rady ludu forum postarałem się zamieścić zdjęcia jako załączniki wreszcie;) Zauważyłem niestety na innym komputerze, że niektóre zdjęcia wyglądają jak dobitnie przekolorowane... nie wiem dlaczego na moim osobistym komputerze wszystko jest OK, a gdzie indziej fotki wyglądają gorzej niż źle , szczególnie kolory. Ale czekam na opinie ludzi Sony Pozdrawiam
cd
Jak dla mnie to zdecydowanie drugie mi najbardziej odpowiada
Witamy serdecznie na forum.
Miło poznać kolejnego miłośnika fotografii. Spotkasz tu wiele osób podzielających tę pasję. Na początek mała prośba. Administrator forum umożliwia zamieszczanie zdjęć tutaj, w przyzwoitej rozdzielczości. Miło byłoby żebyś dostosował się do panujących tu zasad.
Osobiście mam niemiłe wspomnienia jeśli chodzi o serwis na którym zamieszczasz zdjęcia, złapałem tam paskudnego trojana, a wierz mi że chętnie zobaczę Twoje zdjęcia.
Reasumując wrzucaj fotki tutaj.
Mała prośba wrzucaj zdjecia tu na forum jako załączniki trak mnie szlafia jak mi sie te zdjecia otwieraja
Witaj
Ładne miniaturki, numeracje też OK... tylko gdybyś był uprzejmy zgodnie z naszymi zasadami wstawiać swoje prace jako załączniki - wszystkim nam będzie wygodniej
Pozdrawiam
Tadeusz
Witam
Prośba za wszystkimi jeżeli chodzi o załączniki
Jeżeli chodzi o zdjęcia to są niezłe.
2 i 3 podobne, ale ja wolę 2ke
cd
7 mi się podoba...
7,8 - jak najbardziej natomiast 9 to takie zdjecie typowo albumowe...