anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ZyGyFy

zygyfy
Początkujący

ZyGyFy

Posłuchawszy rady ludu forum postarałem się zamieścić zdjęcia jako załączniki wreszcie;) Zauważyłem niestety na innym komputerze, że niektóre zdjęcia wyglądają jak dobitnie przekolorowane... nie wiem dlaczego na moim osobistym komputerze wszystko jest OK, a gdzie indziej fotki wyglądają gorzej niż źle , szczególnie kolory. Ale czekam na opinie ludzi Sony ;) Pozdrawiam

49 ODPOW. 49
profile.country.pl_PL.title
Matti-----
Początkujący

Jak dla mnie to zdecydowanie drugie mi najbardziej odpowiada ;)

Creatoor
Początkujący

Witamy serdecznie na forum.
Miło poznać kolejnego miłośnika fotografii. Spotkasz tu wiele osób podzielających tę pasję. Na początek mała prośba. Administrator forum umożliwia zamieszczanie zdjęć tutaj, w przyzwoitej rozdzielczości. Miło byłoby żebyś dostosował się do panujących tu zasad.
Osobiście mam niemiłe wspomnienia jeśli chodzi o serwis na którym zamieszczasz zdjęcia, złapałem tam paskudnego trojana, a wierz mi że chętnie zobaczę Twoje zdjęcia.
Reasumując wrzucaj fotki tutaj.

tereska_50
Początkujący

Mała prośba wrzucaj zdjecia tu na forum jako załączniki trak mnie szlafia :slight_smile: jak mi sie te zdjecia otwieraja

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Witaj
Ładne miniaturki, numeracje też OK... tylko gdybyś był uprzejmy zgodnie z naszymi zasadami wstawiać swoje prace jako załączniki - wszystkim nam będzie wygodniej :D
Pozdrawiam
Tadeusz

------------------------------
fotoamator
Starosta.
Początkujący

Witam :flushed:
Prośba za wszystkimi jeżeli chodzi o załączniki ;)
Jeżeli chodzi o zdjęcia to są niezłe.
2 i 3 podobne, ale ja wolę 2ke ;)

Pozdrawia Starosta :grin:
Misi3q
Początkujący

7 mi się podoba...

Matti-----
Początkujący

7,8 - jak najbardziej natomiast 9 to takie zdjecie typowo albumowe...