Podziel się wrażeniami!
Posłuchawszy rady ludu forum postarałem się zamieścić zdjęcia jako załączniki wreszcie;) Zauważyłem niestety na innym komputerze, że niektóre zdjęcia wyglądają jak dobitnie przekolorowane... nie wiem dlaczego na moim osobistym komputerze wszystko jest OK, a gdzie indziej fotki wyglądają gorzej niż źle , szczególnie kolory. Ale czekam na opinie ludzi Sony Pozdrawiam
Witam
7-ka ładny widoczek, nadaje się na pocztówkę, tylko...
8-ka jeśli chciałeś pokazać wędkarza to zdecydowanie źle to skadrowałeś. Góra o 1/3 do obcięcia a więcej wody na dole. No większe zbliżenie na postać. A jeśli chciałeś pokazać coś innego to na co wędkarz?
w 9-ce jest coś ciekawego szkoda tylko że pies jest wyraźniejszy niż jego Pani. A może tak miało być?
1 i 2 - ta osoba z prawej strony moim zdaniem zbędna
4 całkiem fajna tylko jakiś pyłek Ci się wkradł
8 - to podoba mi się najbardziej aczkolwiek za Creatoorem trochę można było więcej wycisnąć z tej fotki
Dziękuję wszystkim za pierwsze komentarze;) Nikt nie wspomniał o przesadzonych kolorach więc może z nimi jest OK. Co do pyłku na niektórych zdjęciach to zobaczymy jak to wyjdzie w niedługim czasie, wczoraj skorzystałem z wbudowanej opcji czyszczenie w puszce i przedmuchałem ją gumową gruszką. Nie wiem czy to cokolwiek da, ale musze mieć nadzieje, że pomoże.
Witam serdecznie. Chciałem zaprezentować trochę zdjęć z dzisiejszego świątecznego wypadu do śląskiego ZOO
c.d.
c.d
c.d
c.d
Ops mała gafa z numeracją się wkradła, ale już jest dobrze
Ogólnie rzecz biorąc całkiem fajny wrzut z zoo
niektóre troszkę zbyt ciasno jak dla mnie (14 - trochę ucięta zebra, 20 - po prostu widziałbym więcej )
lwy podobają mi się najbardziej