anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Gustaff Foty różne ;)

oldguest
Początkujący

Gustaff Foty różne ;)

Ponoć tu mogą pokazywać swoje prace innosystemowcy 😜 Ja mam Canona i analogową minoltę. Niektórzy mnie znają, a innych witam ponownie na tym forum ;)

No to zacznę od ostatniej sesji.

Strachy na Lachy - Grabaż :)

157 ODPOW. 157
oldguest
Początkujący

Dziś dam kolejne zdjęcie ślubne.

Podła deszczowa pogoda i konieczność wykonania sesji w ten a nie inny dzień zaowocowała poszukiwaniem miejsc plenerowych niezbyt często wybieranych. Po wędrówce po kilku takich miejscach postanowiłem ku zaskoczeniu młodych zabrać ich do tunelu przy wisłostradzie. Efekt widać poniżej. Zimno, mokro i głośno... tak było tam w środku. Zabawa z dłuższym czasem poskutkowała między innymi takim oto kadrem :)

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Podziwiam Twoją pomysłowość w wyszukiwaniu plenerów i świetne realizację. :c4

oldguest
Początkujący

Historia pewnej Fotografii - Odcinek 14

Dzisiejszy odcinek nie jest zbyt skomplikowany. Jestem w trakcie sezonu ślubnego dlatego też moją fotę opiszę krótko. Pod koniec pleneru namówiłem młodych na plener nad morzem i była to dobra decyzja. Ciemna chmura oraz podświetlenie od słonka dały dość ciekawy efekt.

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Efekt fajny. Podobny widziałem w witrynie u fotografa tu w Tromso z tą różnicą iż na tle ośnieżonych częściowo gór. Moim zdaniem byłoby lepiej nieco ciaśniejszy, bliższy kadr i może ciut mniej światła z twarzy panny młodej.
http://img716.imageshack.us/img716/6294/img6339.jpg

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

Już Ci mówiłam, co sądzę o tym zdjęciu :nauseated_face:

Ale się powtórzę raz jeszcze - przechodzisz sam siebie. Mistrzostwo!

mamakuby
Poszukiwacz

14 - dawno nie widzialam tak udanego zdjęcia ślubnego. Szczere gratulacje

sadam_
Użytkownik

Tak, ładne to zdjęcie Panny Młodej, ale masz jeszcze jedno podobające mi się bardziej - kolorowe na wydmach.

pablo_duch
Początkujący

fajna ta ostatnia foteczka-masz talent kolego :thumbsup:

oldguest
Początkujący

Historia pewnej fotografii - Odcinek 15

Dziś będzie po Warszawsku :)
Przedwczoraj zawitałem do stolicy i zaproponowałem spotkanko na mieście. Przybyło sporo ludzi i było naprawdę bardzo miło. Plan był taki by pofotografować nieco aczkolwiek nie było ściśle określone co, gdzie i jak focimy. Fociliśmy więc miasto, ludzi i siebie nawzajem. Na koniec trafiliśmy na posiedzenie przy jednym piweczku i podczas powrotu zupełnie spontanicznie zrobiłem kilka zdjęć kolorowej :) Jako, że to historia pewnej fotografii złamię nieco zasadę i umieszczę ciut większy wrzut zdjęć gdyż w galerii nie mogę :)

pablo_duch
Początkujący

niby zwykła budka i sluchawka w rekach Colorowej-fotki inne ale zacne :thumbsup: