Podziel się wrażeniami!
Czesc,
ostatnia moja lustrzanka to K-Minolta i dwa obiektywy.Jestem laikiem i szukam czegos nowego.
W miedzyczasie mialem kilka "kompaktow" ale to z poodu minimalizmu tych aparatow - w 2005 urodzil sie synek i aparat byl zawsze "w pogotowiu".Teraz szukam czegos dla siebie - reanimacja starego bakcyla.Myslalem o sony 550 plus dwa obiektywy np jeden 28-55 drugi cos w kierunku tele .Prosze o potwierdzenie, lub krytyke.
Hmm, to mam "PROBLEMA" bede w polsce od 02 kwietnia kicha chyba ze ktos ma jakiegos "POMYSLA"??? POMOZECIE???
ombre napisał(a):
Hmm, to mam "PROBLEMA" bede w polsce od 02 kwietnia kicha chyba ze ktos ma jakiegos "POMYSLA"??? POMOZECIE???
Nad tym;
Serdecznie zapraszam na zbliżające się XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video.
i to w nastepnym tygodniu jak dobrze przeczytalem a mnie nie ma w polsce!!!A tam ceny podobno o 30% mniejsze na ograniczony kontyngent, wiec chetnie bym tam cos kupil wiekszego i lepszego za mniejsza kase!
ombre napisał(a):
A tam ceny podobno o 30% mniejsze na ograniczony kontyngent, wiec chetnie bym tam cos kupil wiekszego i lepszego za mniejsza kase!
Mimo wszystko uwazam ze bedzie mozna deczko zaoszczedzic - nawet na allegro nie ma cen o 30% mniejszych od oficjalnych.Mi juz teraz zal tylek sciska i to nie tylko przez ceny, ale przez too ze mnie to ominie .
Weź pod uwagę że są to ceny o 30% niższe od cen referencyjnych Sony więc w innym sklepie kupisz za podobną cenę jak na targach
Sony Alpha 550 18-55 IS
Mowi zaba do zaby ; "nie kumam"
i ja tez nie - czy mozesz mi z polskiego na nasze przeklikac?
Z gory dzieki.
IS - to oznaczenie stabilizacji obiektywów Canona
Sony nie ma stabilizacji w obiektywach. Ma stabilizację w każdym aparacie i stabilizacja nosi skrót: SS lub SSS
moja poprzednia wypowiedź powinna zostać tak odebrana: koleś za bardzo nasiąkł wiedzą na temat canonów, na tyle bardzo, że już wszędzie wciska ich skróty