Podziel się wrażeniami!
Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...
Lajam napisał(a):
Akademia Sony Centre to zupełnie inna inicjatywa, nie mająca wiele wspólnego z Foto Klubem.
Po pierwsze - jest za późno.
Po drugie - miesiąc temu była akcja 40% zniżki dla członków na targach w Łodzi. Niech żałuje ten, który nie skorzystał.
10zer, niestety takiej możliwości nie będzie. Nie łączyliśmy również wcześniej spotkań plenerowych z możliwością zakupu sprzętu.
Korzystając z okazji odpowiem na Twoje drugie pytanie:
10zer napisał(a):
Mam pytanie czy brat z żoną który nie ma lustrzanki Soniacza może się wybrać czy raczej nie?
.10zer napisał(a):
Rafiki napisał, cyt. "Zapraszam serdecznie wszystkich członków naszego klubu na III foto plener."
Tak wiem ale członkiem można być w 2 minuty zarejestrować się i zapisać do fotoklubu 1 post i jest się zapisanym
Dobra w takim razie już wiem
Dzięki już wszytko jasne.
10zer napisał(a):
- nie miesiąc tylko dwa
10zer napisał(a):
Dzięki już wszytko jasne.
Karp2 napisał(a):
Hej
Czy można się pojawić na plenerze w sobotę rano, na jeden dzień ?
Mam bliziutko a nie jestem na 100% pewien czy wypali wyjazd w tym samym terminie.
Pewien będę w piątek za tydzień a już tak po zapisach.
Co Wy na to ?
Pozdrawiam
Dzięki
Jak tylko będę wiedział czyli w piątek 29 to dam znać. Nie ma problemu żebym doorzucił się do kosztów a chętnie poznam poniekąd znane mi z forum wiele osób.
Pozdrawiam
Zapraszam Karp2
Lajam napisał(a):
Co to zmenia?
Lajam napisał(a):
A jakbyś odrobinę na ziemię zszedł to być już dawno doszedł do wniosku, że cena Sony Cntre minus VAT = średnia cena w internetowych sklepach...
Lajam napisał(a):
Nikt nie broni Ci jechać na warsztaty Sony Centre.
Lajam napisał(a):
Nie dość, że uczestnictwo kosztuje tylko 100 zł za cały plener + zapewnione atrakcje, to jeszcze człowiekowi mało
10zer - Ty na plener jedziesz poznać ludzi i podszkolić warsztat fotograficzny itd. czy kupować sprzęt
Może święty czas przystopować http://emots.yetihehe.com/2/chytry.gif
Raczej to pierwsze ale jedno nie wyklucza drugiego.
Odpowiedź już padła
RASTX napisał(a):
niestety takiej możliwości nie będzie