anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

profile.country.PL.title
Almon-----
Nowicjusz

III plener Sony - dyskusje i pytanie związane z plenerem

Przepraszam za małą prowokację, ale moje trzy małe członki(nie) - już się dopytują - kiedy? Pozdrawiam przyjaciół...

303 ODPOW. 303
profile.country.PL.title
MaSzt.
Poszukiwacz

kris napisał(a):

...po co się kłaść - szkoda czasu :nauseated_face:

po co wstawać - szkoda czasu :c3

Konica Minolta
koniu_88
Początkujący

akamel napisał(a):

(my tzn. ja, duchu, wsq i Abiszai)

Karolu tylko pozostaje mi cieszyć się, że tak zacna osoba zajęła moje miejsce w dyliżansie z WRO. :smileyhappy:
A tak serio, to wielka szkoda, że nie będzie mi dane wspólnie z Wami pofocić i pobajerzyć. :(
Cóż, może jeszcze w tym roku będzie okazja. :c37

Aha, Bartek ty się skup na foceniu, bo ,,macanie " nie ma przyszłości. Zawsze znajdzie się coś lepszego niż masz.(co tam dolegało Falconowi?)

Yyyyyyyyy.... Nie wiem jakie układy były :tongue_winking: W każdym bądź razie jedziemy moim autkiem :tongue_winking:

profile.country.PL.title
akamel.
Doradca

Yyyyyyyyy.... Nie wiem jakie układy były :tongue_winking: W każdym bądź razie jedziemy moim autkiem :tongue_winking:

Układów nie było.Miałem tylko po drodze zabrać jakichś ludzików z WRO :smileyhappy:
Uratowałeś ducha, bo się martwił skąd pojazd wytrzaśnie. Miłej zabawy. Jeśli będzie jeszcze coś tym roku ,to może się spotkamy :c20
PS. Pozdrów rokę.

koniu_88
Początkujący

akamel napisał(a):

Układów nie było.Miałem tylko po drodze zabrać jakichś ludzików z WRO :smileyhappy:
Uratowałeś ducha, bo się martwił skąd pojazd wytrzaśnie. Miłej zabawy. Jeśli będzie jeszcze coś tym roku ,to może się spotkamy :c20
PS. Pozdrów rokę.

Pozdrowię, pozdrowię :) Dzięki :)

profile.country.pl_PL.title
Szczupic
Użytkownik

A czy w piątek rano będzie można bez problemu dostać już pokój :question:

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Szczupic napisał(a):

A czy w piątek rano będzie można bez problemu dostać już pokój :question:

myślę, że wszystko zależy od tego ile osób będzie w czwartek
wiesz - oprócz tego, że pokój trzeba przygotować, to jeszcze ludzie muszą się wymeldować ;)
najlepiej będzie jak po prostu tam zadzwonisz :smileythumbsup:

mitech
Poszukiwacz

A ja muszę niestety zrezygnować z wyjazdu. Po powrocie z uzdrowiska poszedłem dzisiaj do doktora i od poniedziałku mam nowe zabiegi rehabilitacyjne http://klubkm.pl/forum/images/smilies/crybaby.gif

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Mirku, taż byśmy Cię zrehabilitowali... masaż butelką, te sprawy...
Trzymaj się i zdrowiej jak najprędzej! :thumbsup:

------------------------------
fotoamator
profile.country.PL.title
SZFENDAK
Poszukiwacz

mitech napisał(a):

A ja muszę niestety zrezygnować z wyjazdu. Po powrocie z uzdrowiska poszedłem dzisiaj do doktora i od poniedziałku mam nowe zabiegi rehabilitacyjne Image

:cry: :cry: :cry: szkoda Mirku

profile.country.pl_PL.title
mitech
Poszukiwacz

Tadeusz napisał(a):

Mirku, taż byśmy Cię zrehabilitowali... masaż butelką, te sprawy...
Trzymaj się i zdrowiej jak najprędzej! :thumbsup:

Nawet bym nie protestował na taką rehabilitację masażowo -butelkową :smileyhappy:
Od czterech m-cy jestem o suchym ..... :smileyhappy: