- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Sesja zdjęciowa
Witam wszystkich.
Od ponad pół roku zajmuje się fotografią, zaczynałem od zdjęć krajobrazów, makro. Teraz mnie inspiruje fotografia portretowa. Mieszkam w małej miejscowości w której jest mało ciekawych miejsc do sesji chodź chciałbym żebyście mi pomogli pomoc i podać ciekawe miejsca na sesję. Z góry dziękuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wyjdź z domu, następnie skręć w lewo, 3 kilometry prosto, później w prawo i juz jesteś w pobliżu pięknej, starej fabryki cementu
Myślę, że przybliżenie Nam Twojej lokalizacji byłby całkiem sensownym pomysłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wie Kolega, bardzo dużo nam to mówi, niewielka miejscowość, hmm, wiem Kolega pójdzie 1,5km na północ, wyjdzie Kolega na plażę, zdjęcia morza w zimie to piękny temat.
Tak na poważnie, mam podobny problem, mieszkam w Chybiu tu też nie bardzo jest co fotografować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj
mlodyzolw napisał(a):
chciałbym żebyście mi pomogli pomoc i podać ciekawe miejsca na sesję. Z góry dziękuje.
Może okolice pałacu Sommerfeldów, albo XVI wiecznego kościoła się nadadzą?, albo choć pobliski zagajnik?
fotoamator
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mieszkam w miejscowości Jasień woj. Lubuskie 50 km od Zielonej Góry. Jeśli chodzi o ciekawe miejsca to np. dworzec PKP czy 2 tunele lecz to są miejsca w których każdy z okolicy ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiesz, ciekawym miejscem generalnie może być wszystko. Okno, duży pokój, kuchnia. Jakieś ruiny lub pobliski lasek
Cały myk kryje się w tym, żeby otworzyć oczy i to znaleźć.
Nawet wielokrotnie użyty w innych sesjach motyw może stać się na nowo interesujący jeśli zmienisz oświetlenie lub porę dnia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
no tak to prawda. muszę się przejść i obejrzeć wszystko. mam ciekawą modelkę i chciałbym żeby ta sesja była ciekawa i wyszło coś fajnego. Modelka coś wspominała że ma pomysł na dworcu pkp na schodach zdjęcia z waliskami lecz nie wiem dokładnie jak to rozplanować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
* dobrze zachowany zespół urbanistyczny oraz zabudowa pochodząca z ], ] i początków ] wieku
* kościół pw. Matki Boskiej Różańcowej z pierwszej połowy XVIII wieku, dawny ] ewangelicki
* pałac z XVIII wieku
* najmniejszy w Polsce ] z 1813 roku, wykonany z połówki ] mierzy 37 cm
- to tak tylko z "wiki"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
no dziękuje za ciekawe miejsca na pewno przemyślę te miejsca.