Podziel się wrażeniami!
Racja teraz jest prościej...a co do Polskiego Ja też musiałam nadziergać co najmniej 4 strony bo inaczej praca na dostateczny
A kiedyś miałem napisać (w podstawówce) wypracowanie na tendencyjny temat:
Dlaczego podobała Ci się nowela "Dym" M. Konopnickiej - no i w sumie miałem wielkie rozterki bo mi się ta nowela nie podobała.
Ach te czasy...
Wiesz podobne wypracowania Mieliśmy
http://wiadomosci.wp.pl/gid,11267661,ti ... leria.html" target="_blank 10 i 11 fotka i wczorajsze oberwanie chmury w Warszawie
jej a u Mnie parno 26 stopni w nocy a to tylko 50 km. od Was
Witam wszystkich po weekendowej nieobecności
Się dowiaduję że w całej Polsce lało, na A4 taka burza Kris mówił, a jak siedziałem w Krakowie to parę kropli spadło
Matura to bzdura... tak więc spokojnie Lajam ma rację... na studiach to się wam dopiero zacznie :smileytwisted:
no i już się właściwie wypada mi żegnać - jadę sobie z Krisową Anią do dziadków dzisiaj - do zobaczenia za tydzień
pozdro
Pa Michał miłego leniuchowania
Witam wszystkich http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hi.gif
Ja podchodzę do tematu spokojnie Jak miałem jakąś możliwość coś zrobić, żeby zdać to tylko w maju
Właśnie mnie też to dziwiło I dlatego sobie nagrabiłem u niektórych nauczycieli (dokładnie nauczycielki), bo tytułowałem każdą "Pani mgr" :smileymrgreen:Lajam napisał(a):
Np. moja pani magister (bo na profesora to nie zasługuje, właściwie nie wiem czemu w szkołach średnich wszyscy chcą być nazywani "profesorami" skoro większość to "mgr")
Lajam napisał(a):
Eeee no kiedyś to wszystko zależało od humorów i widzimisię nauczycieli. Nie było czegoś takiego jak obiektywne ocenianie. Np. moja pani magister (bo na profesora to nie zasługuje, właściwie nie wiem czemu w szkołach średnich wszyscy chcą być nazywani "profesorami" skoro większość to "mgr") od polskiego uważała, że jak ktoś nie napisze co najmniej 6 stron A4 to powyżej "3" nie dostanie. Treść mało ważna, najważniejsze żeby lanie wody było.
A tak czy siak, jak kogoś nie lubiła to na więcej jak 4 nie miał szans.
Teraz jest znacznie lepiej pod tym względem.
Lajam, a jednak można nie zdać matury
Co piąty maturzysta nie otrzyma świadectwa maturalnego