anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ShoutBox

profile.country.pl_PL.title
zi3000
Początkujący

ShoutBox

13 715 ODPOW. 13 715
profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Racja teraz jest prościej...a co do Polskiego Ja też musiałam nadziergać co najmniej 4 strony bo inaczej praca na dostateczny :rolling_eyes:

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

A kiedyś miałem napisać (w podstawówce) wypracowanie na tendencyjny temat:

Dlaczego podobała Ci się nowela "Dym" M. Konopnickiej - no i w sumie miałem wielkie rozterki bo mi się ta nowela nie podobała. :slight_smile:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Ach te czasy... :)
Wiesz podobne wypracowania Mieliśmy :slight_smile:

profile.country.PL.title
pawelszymanski6
Expert

http://wiadomosci.wp.pl/gid,11267661,ti ... leria.html" target="_blank 10 i 11 fotka i wczorajsze oberwanie chmury w Warszawie :slight_smile:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

jej a u Mnie parno 26 stopni w nocy a to tylko 50 km. od Was :shock:

profile.country.en_GB.title
Michal.
Poszukiwacz

Witam wszystkich po weekendowej nieobecności ;)
Się dowiaduję że w całej Polsce lało, na A4 taka burza Kris mówił, a jak siedziałem w Krakowie to parę kropli spadło :c7
Matura to bzdura... :P tak więc spokojnie ;) Lajam ma rację... na studiach to się wam dopiero zacznie :smileytwisted:
no i już się właściwie wypada mi żegnać - jadę sobie z Krisową Anią do dziadków dzisiaj - do zobaczenia za tydzień ;)
pozdro :D

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Pa Michał miłego leniuchowania :c10

Starosta.
Początkujący

Witam wszystkich http://klubkm.pl/forum/images/smilies/hi.gif
Ja podchodzę do tematu spokojnie :P Jak miałem jakąś możliwość coś zrobić, żeby zdać to tylko w maju :nauseated_face:

Lajam napisał(a):

Np. moja pani magister (bo na profesora to nie zasługuje, właściwie nie wiem czemu w szkołach średnich wszyscy chcą być nazywani "profesorami" skoro większość to "mgr")

Właśnie mnie też to dziwiło :c7 I dlatego sobie nagrabiłem u niektórych nauczycieli (dokładnie nauczycielki), bo tytułowałem każdą "Pani mgr" :smileymrgreen:
Jedynie "Panowie inż." z przedmiotów zawodowych się nie obrażali :D

Pozdrawia Starosta :grin:
colorful-----
Początkujący

Lajam napisał(a):

Eeee no kiedyś to wszystko zależało od humorów i widzimisię nauczycieli. Nie było czegoś takiego jak obiektywne ocenianie. Np. moja pani magister (bo na profesora to nie zasługuje, właściwie nie wiem czemu w szkołach średnich wszyscy chcą być nazywani "profesorami" skoro większość to "mgr") od polskiego uważała, że jak ktoś nie napisze co najmniej 6 stron A4 to powyżej "3" nie dostanie. Treść mało ważna, najważniejsze żeby lanie wody było. :c9

A tak czy siak, jak kogoś nie lubiła to na więcej jak 4 nie miał szans. :slight_smile:

Teraz jest znacznie lepiej pod tym względem.

tyle że kiedyś maturę można było schować do szuflady, zeby się dostać na studia pisało się egzaminy wstępne, teraz matura jest jedyną przepustką na studia, więc i ocenianie musiało zostać ujednolicone :)

Starosta.
Początkujący

Lajam, a jednak można nie zdać matury :nauseated_face:
Co piąty maturzysta nie otrzyma świadectwa maturalnego :rolling_eyes:

Pozdrawia Starosta :grin: