Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
a tam chaos
dobrze,że mamy dzielnego Admina, który walczył jak wściekły byk, jak bulterier, jak Tommy Lee Jones w Ściganym!
Lubię długie weekendy, jest zawsze tyle do zrobienia.
Na zimowych felgach Stilo wygląda mroocznie
ja nie zmieniłem...choć wczoraj zmieniałem cioci, to moje przywiozłem z przechowalni i będą teraz grzecznie czekać na przyszły tydzień - odwilż przyszła
I jeszcze dupkę zrobię i oleje wymienię i klamkę naprawię i czujniki parkowania zamontuję
tzn. oni zrobią, a ja będę płacić
zagubiony sie czuje... jakies zmiany ponoc a ja nie wiem o co kaman..
Moze mnie ktos objasnić co sie zmieniło?
Jak wejdziesz sobie na stronę główną forum i zaczniesz oglądać forum od strony działów, to zmieniło się wiele. Bardzo wiele. Czy na lepsze? Nie mi oceniać. Dziś wprowadzone zostały zmiany w drzewie forum. Jeszcze będzie zmiana wyglądu itd.
No to na moje, burza w szklance wody...
Nic sie nie zmienilo znaczy
NIE RÓBTA SCEN 😛
Poza tym, że wszystkie aparaty (dslr/slt) są w jednym worku (prawie 1400 wątków), poza tym, że wszystkie galerie (cyber shot, alpha, inne systemy, zbiorowe) w jednym worku.....poza tym, że ponad 1700 wątków o bravii jest w jednym worku......luzik, ale nie zazdroszczę tym, którzy będą szukać informacji o konkretnym modelu.
I jeszcze dupkę zrobię i oleje wymienię i klamkę naprawię i czujniki parkowania zamontuję
tzn. oni zrobią, a ja będę płacić
Krisu, ale świergotalnik namierzyłem od razu i wątek plenerowy...
Ja to malo skaplikowany jestem.
Cos chciales odemnie chyba? dawaj na jakis priv albo czat gdzies albo cokolwiek
Ktoś niezbyt rozsądnie zadecydował o takim zbiorowym "trzymaniu" tematów.
Chyba jestem szczęściarą, mi wystarczy zazwyczaj że klepnę z rana "zobacz nowe posty" ale faktycznie szukając konkretnych informacji można trochę stracić czasu.