Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Rutek, widzę że sobie jednak poradziłeś. Ładne sowy w Galerii - gdzie upolowałeś?
Witajcie Forum zamiera, to zadam pytanie: jakiś plener się może szykuje :D?
Lajam poradziłem sobie jakoś (wcześniej usilnie próbowałemdodawać fotografie w starej galerii), a sowy upolowałem u siebie w pracy. Przelotem zagnieżdziły się na tydzień. Para z dwójką młodych. W dzień niestety nie do zlokalizowania. W nocy po ich krzyku można je było spokojnie wyśledzić, młode wysoko na dzewach ledwie widoczne, rodzice dość nisko ( pewn9ie polowały), mozna było łatwo podejść. Niestety polować przy mnie nie chciały
Oczywiście, że nie jest to plener fotoklubu. To raczej warsztaty. Zdaję sobię z tego sprawę.
To miał być taki trochę żart w stronę niecierpliwych. Widocznie nie wyszedł (nie każdy umie robić żarty), obiecuję, że już nie będę.
Rysiu z tą ceną zaporową to nie do końca. Ostatnio dostaję oferty z najkona i średnia cena za ten sam czas to 1600. O ofercie NG nawet nie wspomnę.:smileyshocked:
Ja podejrzewam, że z tą ceną to raczej chodziło o cenę pleneru a nie warsztatów. Bo za plener to bardzo dużo, warsztaty, masz rację, cena w miarę porównywalna do innych warsztatów organizowanych przez innych.
Tymczasem o plenerze ani widu ani słychu - czy jak to się tam pisze...?
To ja się tak na marginesie zapytam o plener śląski powoli zaczyna się jesień, piękna pora do fotografowania, np Beskidy takie albo coś