anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video 2010

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video 2010

Serdecznie zapraszam na zbliżające się XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video. :c33

1. Na targach zostanie zaprezentowana nowa linia lustrzanek oraz aparatów „GP”.
Przyznam, że sam jestem ciekawy, nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z nową serią.

2. Przygotujemy 4 stanowiska dla Was ( Forum Sony / Foto Klub ) z dostępem do internetu.
Możecie podzielić się wrażeniami bezpośrednio z targów, zamieszczając swój reportaż foto np. na Forum Sony.
Jeżeli zabraknie Wam miejsca na kartach pamięci, będzie możliwość przegrania danych na płyty DVD.

3. Każdy odwiedzający na targach „strefę” Sony ( Hala nr 2, stanowisko nr 107 ), będzie mógł nabyć 1 produkt z 30 % zniżką, a osoby, które wstąpiły do :c51 na Forum Sony do 15 marca 2010 r., mogą skorzystać aż z 40 % zniżki od cen referencyjnych Sony Poland. Poniżej produkty, na które obowiązuje specjalna oferta ( do wyczerpania zapasów 😞

- DSLR-A850
- DSLR-A850Q
- DSLR-A900
- SAL18200
- SAL18250
- SAL16F28
- SAL50F14
- SAL30M28
- SAL50F18
- SAL55200-2
- SAL70300G
- SAL70400G
- SAL1635Z
- SAL35F14G
- SAL2470

Lista może jeszcze ulec modyfikacji.
Z informacji, jakie otrzymałem, wynika, że będzie możliwość dokonania płatności kartą oraz zakupu na raty.

4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.

5. Stanowisko serwisowe C.S.I., zostanie przygotowane do przyjęcia sprzętu uszkodzonego oraz sprawdzenia przebiegu migawki. Oczywiście serwis służy radą, podobnie jak w zeszłym roku.

6. Szczegółowe informacje na temat targów dostępne są na stronie: http://www.mtl.lodz.pl/fvf

Jeszcze raz serdecznie zapraszam. :c33

Pytania proszę zadawać w tym wątku.

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
126 ODPOW. 126
profile.country.PL.title
gegra71
Poszukiwacz

Jak ktoś chętny to jutro rano wyjeżdżam z Bielska wieczorem wracam mam jedno wolne miejsce

weku-foto
Początkujący

też wpadam jutro :c20

moze uda mi sie w koncu kogos poznac z forum :)

profile.country.pl_PL.title
ludzik82r
Początkujący

ja też wpadne popołudniu :)

Szczupic
Użytkownik

A ja wole nie wpaść nie czas by teraz ojcem zostać :c2

___________________________________________________________________ Sony 850 | Minolta Dynax 7 | Sony HVL 42 | Sigma 70-200/2,8 HSM | Sigma 20-40/2,8 | Minolta 100/2,8 | Minolta 85/1,4G | Minolta 50/1,7 | Sony 35/1,4 G
profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Halo. halo, witam wszystkich z Targów :c37

------------------------------
fotoamator
wojtek0
Początkujący

Witamy :c37
jeszcze chwilka i przybywam

profile.country.PL.title
krzys1977
Poszukiwacz

Zwijam się już zaraz do pracy na ostatnią szychtę przed wyjazdem na targi. ;)
Mam nadzieję, że szybko minie potem sen i rano ok. 7:50 wyjazd z Katowic. :D

Do zobaczenia jutro na stoisku SONY.

A 700 & VG-C70AM | SONY 100/2.8 macro | TAMRON 17-50/2.8 | SIGMA 70-200/2.8 EX APO DG II HSM | SONY HVL-F58AM | SONY HVL-F42AM | Velbon Sherpa 600
SkywalkerPL
Początkujący

Krzysztof napisał(a):

RASTX napisał(a):

Na targach zostanie zaprezentowana nowa linia lustrzanek oraz aparatów „GP”. .

Konkretnie chodzi o makiety koncepcyjne przyszłych modeli lustrzanek z funkcją nagrywania filmów HD oraz nowej klasy aparatów z wymienną optyką wyposażonych w matryce APS-C.
Zostaną również pokazane:
- wersja przedprodukcyjna obiektywu Carl Zeiss Distagon 24/2 SSM
- makieta obiektywu 500/4 G.

No no no.... będzie ciekawie :c34
Do zobaczenia jutro :)

:slight_smile:
Jacky-----
Nowicjusz

rakastan00 napisał(a):

Tomek69N napisał(a):

Pozostaje żałować, że kolejna impreza mnie omija.

Nie jesteś sam. Ja 26.03 mam wizytę u lekarza, a 27.03 robię dla dziecka urodziny. A szkoda, bo może nawet zdecydowałabym się na jakiś zakup. :cry:

Ja mam anginę, a urodziny Juniora robię 28.04 i.... i właśnie wróciłem z targów. Jupiii!!!
Udało się!
Dzięki Rychu za wspaniałą podróż. Dozo!
Pozdrawiam wszystkich, którzy jechać nie mogli i tych którzy zostają na dłużej. ;) :smileythumbsup:

klaudyna------
Początkujący

wyszukana na targach , nowa ... - dziekuję więc za przybycie :D szczególnie temu który w wyrazie desperacji uciekł mówiąc , że to tylko na papieros .
Z modelkami słabiej w tym roku (na każdym stanowisku) :(
Promyki ślę .