Podziel się wrażeniami!
Serdecznie zapraszam na zbliżające się XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video.
1. Na targach zostanie zaprezentowana nowa linia lustrzanek oraz aparatów „GP”.
Przyznam, że sam jestem ciekawy, nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z nową serią.
2. Przygotujemy 4 stanowiska dla Was ( Forum Sony / Foto Klub ) z dostępem do internetu.
Możecie podzielić się wrażeniami bezpośrednio z targów, zamieszczając swój reportaż foto np. na Forum Sony.
Jeżeli zabraknie Wam miejsca na kartach pamięci, będzie możliwość przegrania danych na płyty DVD.
3. Każdy odwiedzający na targach „strefę” Sony ( Hala nr 2, stanowisko nr 107 ), będzie mógł nabyć 1 produkt z 30 % zniżką, a osoby, które wstąpiły do na Forum Sony do 15 marca 2010 r., mogą skorzystać aż z 40 % zniżki od cen referencyjnych Sony Poland. Poniżej produkty, na które obowiązuje specjalna oferta ( do wyczerpania zapasów 😞
- DSLR-A850
- DSLR-A850Q
- DSLR-A900
- SAL18200
- SAL18250
- SAL16F28
- SAL50F14
- SAL30M28
- SAL50F18
- SAL55200-2
- SAL70300G
- SAL70400G
- SAL1635Z
- SAL35F14G
- SAL2470
Lista może jeszcze ulec modyfikacji.
Z informacji, jakie otrzymałem, wynika, że będzie możliwość dokonania płatności kartą oraz zakupu na raty.
4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.
5. Stanowisko serwisowe C.S.I., zostanie przygotowane do przyjęcia sprzętu uszkodzonego oraz sprawdzenia przebiegu migawki. Oczywiście serwis służy radą, podobnie jak w zeszłym roku.
6. Szczegółowe informacje na temat targów dostępne są na stronie: http://www.mtl.lodz.pl/fvf
Jeszcze raz serdecznie zapraszam.
Pytania proszę zadawać w tym wątku.
na A1 poszedłeś jak burza :smileytwisted:
Znaczy to mi się nie przywidziało? (wskazówka po prawej, ukośnie w dół )krzys1977 napisał(a):
Nie napisze ile miałem na liczniku ...
Tadeusz napisał(a):
Ale całkiem komfortowo się jechało, nawet przy tej prędkości.
Tadeusz napisał(a):
Ale całkiem komfortowo się jechało, nawet przy tej prędkości.
Czytając posty domyślam się, że dużo osób życzyło Wam szybkiego powrotu do... domu. Zapewne szybko nie chcieliście opuścić tagów i Łodzi.
10zer napisał(a):
Czytając posty domyślam się, że dużo osób życzyło Wam szybkiego powrotu do... domu. Zapewne szybko nie chcieliście opuścić tagów i Łodzi.
Witajcie po przerwie.
Na targi foto przybyłem nieco przeziębiony, a zmienna pogoda i ... trochę nieprzespanych nocny spowodowały, że zostałem wykluczony z gry . Dzisiaj powróciłem do życia.
Dziękuje wszystkim , którzy przybyli do „strefy Sony”. Wiem, że się powtórzę, ale zawsze miło jest spotkać się z Wami.
Specjalne podziękowania dla SZFENDAKA, Tadeusza, Lajama, krisa, Veny i Qutera za pomoc w strefie naszego forum.
Colorful, za ... chusteczki. Baaardzo się przydały. Cieszę się, że znalazłaś czas na małą odskocznię targowo-fotograficzną.
Michał, Starosta, krzys1977, dzięki za pozytywnie zakręconą chwilę rozmowy.
Ania.s – nie wierzę, w końcu się udało! A już myślałem, że kris mnie nabiera. Aniu, było mi naprawdę miło poznać osobę, od której otrzymałem kiedyś bana – niecodzienne uczucie.
jareklubicz - Jarku, mam nadzieję, że uda się stworzyć w Toruniu grupę Foto Klubową.
tompac, pawelszymanski6 – Tomku, Pawle, w piątek byłem mocno „znokautowany”, ale miło, że przybyliście.
SZFENDAK napisał(a):
No i po targach