Podziel się wrażeniami!
Serdecznie zapraszam na zbliżające się XIII Targi Sprzętu Fotograficznego, Filmowego i Video.
1. Na targach zostanie zaprezentowana nowa linia lustrzanek oraz aparatów „GP”.
Przyznam, że sam jestem ciekawy, nie miałem jeszcze okazji zapoznać się z nową serią.
2. Przygotujemy 4 stanowiska dla Was ( Forum Sony / Foto Klub ) z dostępem do internetu.
Możecie podzielić się wrażeniami bezpośrednio z targów, zamieszczając swój reportaż foto np. na Forum Sony.
Jeżeli zabraknie Wam miejsca na kartach pamięci, będzie możliwość przegrania danych na płyty DVD.
3. Każdy odwiedzający na targach „strefę” Sony ( Hala nr 2, stanowisko nr 107 ), będzie mógł nabyć 1 produkt z 30 % zniżką, a osoby, które wstąpiły do na Forum Sony do 15 marca 2010 r., mogą skorzystać aż z 40 % zniżki od cen referencyjnych Sony Poland. Poniżej produkty, na które obowiązuje specjalna oferta ( do wyczerpania zapasów 😞
- DSLR-A850
- DSLR-A850Q
- DSLR-A900
- SAL18200
- SAL18250
- SAL16F28
- SAL50F14
- SAL30M28
- SAL50F18
- SAL55200-2
- SAL70300G
- SAL70400G
- SAL1635Z
- SAL35F14G
- SAL2470
Lista może jeszcze ulec modyfikacji.
Z informacji, jakie otrzymałem, wynika, że będzie możliwość dokonania płatności kartą oraz zakupu na raty.
4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.
5. Stanowisko serwisowe C.S.I., zostanie przygotowane do przyjęcia sprzętu uszkodzonego oraz sprawdzenia przebiegu migawki. Oczywiście serwis służy radą, podobnie jak w zeszłym roku.
6. Szczegółowe informacje na temat targów dostępne są na stronie: http://www.mtl.lodz.pl/fvf
Jeszcze raz serdecznie zapraszam.
Pytania proszę zadawać w tym wątku.
W HANDYCAM będzie strefa F1 ?
będzie się działo...
Pytanie z serii młodzieżowych - 'wiela' za wjazd?
Oraz inne typu, czy studenci, emeryci i renciści, inwalidzi itp. mają zniżkę?
Chyba się pojawię, jak dadzą zniżkę emerytom...
przecież fotoklubowicze mają wejściówki za FREE.
RASTX napisał(a):
4. Przygotujemy dla Was 100 kart wstępu na targi. Odbiór możliwy ( 26 / 27 marca ) w Hali nr 2 w Centrum Prasowym na hasło „Forum Sony”.
kris napisał(a):
RASTX napisał(a):
mitech napisał(a):
kris napisał(a):
RASTX napisał(a):
Bo jeszcze wyjdzie na to ,że wejściówki naszego forum będą koniki pod
targami sprzedawać
Rozumiem że do hali nr 2 nie trzeba wejściówek ?
Style napisał(a):
Rozumiem że do hali nr 2 nie trzeba wejściówek ?
jak ktoś nie ma jak wrócić do warszawy to mogę zabrać po targach w sobotę.
Witam
mitech napisał(a):
:c18 Krzychu ja to nie był bym taki pewny z tym FREE. Toż na to hasło może wejść np członek klubu pachnących skarpetek.
Forum jest ogólnie dostępne i czytają je wszyscy i zarejestrowani i nie. Nie mamy tutaj zakrytych wątków tylko dla zalogowanych
więc takie hasło powinno być wysłane na PW lub mailem. Bo jeszcze wyjdzie na to ,że wejściówki naszego forum będą koniki pod
targami sprzedawać