Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie,
czy moge prosic o fachowa pomoc w podaniu prawidłowej kolejności zainstalowania sterowników w systemie windows 7? Mam sony vaio sve1111m1 ew. Zrobiłem reinstalacje systemu i zalezy mi na tym by komputer działał właściwie(żeby dziąłały skróty klawiszowe Fn+F5 itp),
prosze o pomoc
Michał
witaj,
Polecam zaglądać na VAIOBLOG - można tam znaleźć wiele odpowiedzi na różne pytania, między innymi, Twoje
http://www.vaioblog.pl/nie-dzialaja-klawisze-funkcyjne-w-moim-vaio/
Dzięki za odpowiedź.
Za Vaiobloga zaglądłem ale nie znalazłem tam kolejnosci w której trzeba zainstalować sterowniki w win 7(były pod windowsa 8).
Jeśli chodzi o klawisze funkcyjne miałem taki oto przypadek:
Kupiłem vaio niecałe 2 mies. temu. Po miesiącu działania klawisze funkcyjne samoistnie przestały działać. Przeinstalowałem windowsa- bo razem z zainstalowanym oryginalnie wodnowsem było dużo śmieci, które spowalniały działanie.Po reinstalacji systemu klawisze już nie działały, mimo ze instalowałem te sterowniku, które sa w podanym przez Ciebie linku. Nie działało mi tez HDMI(nie moglem podłączyć komputera do telewizora - poprostu nie widzial sygnału. Zrobiłem kolejna reinstalacje(bo wyczytałem że ważna jest kolejność instalowanych sterowników) i narazie jestem w tym punkcię. Potrzebuje profesjonalnej rady, co i w jakiej kolejności mam zainstalowac żeby wszytsko działało tak jak trzeba : )