anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Sony VGN-Z31XN/B - jaka jest kolejność instalacji sterowników

sandu_c
Nowicjusz

Sony VGN-Z31XN/B - jaka jest kolejność instalacji sterowników

Proszę o informację w jakiej kolejności powinno się instalować sterowniki, bios i aplikacje narzędziowe właściwe dla mojego modelu laptopa a dostępne w supporcie na sony.pl. Dodam, że fabrycznie miałem zainstalowaną vistę business 32bit, a chcę zainstalować 7 pro 64bit. Dziękuję za ewentualną pomoc :wink:
2 ODPOW. 2
sandu_c
Nowicjusz

Rozumiem, że albo zadałem zbyt trudne pytanie, albo na tym forum nie przebywają fachowcy, albo użytkownicy zadający pytania i zgłaszający problemy są lekceważeni. Od napisania pierwszego posta minęło ponad pół miesiąca (w tym czasie szukałem bezskuteczniena forum odpowiedzi na podobne pytanie) a jakiejkolwiek odpowiedzi brak mimo, że pytanie jest możliwie jasno sformułowane.

Dziwi to tym bardziej że dzieje się to na oficjalnym forum Sony.

Pozdrawiam, zwłaszcza tych użytkowników sprzętu Sony, których pytania pozostały bez odpowiedzi.

profile.country.PL.title
Agnieszka_J
Moderator

Witaj sandu_c,

Zadałam Twoje pytanie na szerszym forum naszych ekspertów i otrzymałam taką oto odpowiedź:

Niestety instrukcje po tym linkiem sa tylko po angielsku, hiszpańsku i portugalsku, ale mam nadzieję, że niemniej jednak posłuży Ci on asystą.

Pozdrawiam serdecznie,

Agnieszka_J