Podziel się wrażeniami!
Dlaczego VAIO care jest takim DZIADOSTWEM? Posiadam Sony Vaio od kilku miesięcy i jak do tej pory ciągle mam z nim problemy. Niedość, że musiałem wykupić narzędzia premium (żeby to ustrojstwo zaczęło działać poprawnie), to dodatkowo laptop działa powoli, przez VAIO care stale się zawiesza, nieustannie wskazuje na jakieś wyimaginowane błędy, które powstają w wyniku użytkowania MS Office Word i internetu. Jeśli już zacznie naprawiać błędy, to naprawia je przez kilka godzin. Pojawiają się aktualizacje vaio care, których za Chiny nie idzie zainstalować, to samo tyczy się aktualizacji zdalnej klawiatury do PS3. Podobne problemy mam z Mc Afee Internet Security - za każdym razem w celu włączenia przeglądarki internetowej, muszę wyłączyć ten program z pozycji menedżera zadań. Gdzie są technicy Sony?
Czy miałeś kłopot z aktywacją Narzędzi premium w nowym Vaio Care???
Ja niestety kupiłem klucz, po wpisaniu adresu mailowego i klucza, odpowiedź zwrotna, że mam nieważny klucz!!!
Masz jakiś pomysł na to?
Hej Vaio care działa równie dobrze bez narzędzi premium ,ale fakt troszke spowalnia . Co do aktualizacji sony chyba miało jakieś problemy na serwerach bo tak jak piszesz były problemy z aktualizacją u mnie rozwiązały sie one same jakoś wczoraj ( zaktualizowało sie w tle wył wł i jest oki ) a co do Mc Afee IS pierwsza czynnościa jaką wykonałem było usunięcie tego cudownego pakietu . Może idzie go ustawić tak żeby wszystko śmigało jak należy ,lecz najzwyczajniej w świecie mi się nie chce dodawać wyjątków czy co tam trzeba zrobić a potrafi doprowadzić do szału . Pozdrawiam
Po problemach z aktualizacją vaio care postanowiłem przywrócić system do ustawień fabrycznych
Wszystkie opcje zawiodły albo dały rezultat godny pożałowania: wywalanie się vaio shell lub pozostawieniu poprawek których nie można zainstalować, lub pobieraniu VC w wersji 8 która twierdzi przy aktualizacji że nie można zainstalować z powodu wersji VC 7.3 lub VA 6.5
Proszę o konkretną procedurę aktualizacji "Vaio Care" bym nie miał ponownie problemów i nie tracił czasu. Zaznaczam że to drugie podejście dzisiaj do tego wyczynu którym jest aktualizacja VC.
Proszę również o informacje która wersja VC jest ostatnią aktualną dla mojego laptopa vpcse1e win 7 64bit
1 Stan systemu fabryczny
2... CO DALEJ ????
Pozdrawiam wszystkich z tym chorym problemem