Witam, mam problem z akumulatorem w laptopie VPCEH2D1E otóż,odpalam dziś laptopa z bateri bo co jakiś czas robie jej taki format bo jej nie używam i od czasu do czasu ja naładuje i zformatuje i tak co jakiś czas. Dziś zdziwił mnie komuinkat który nie dawał mi wiele do wyboru. Bateria normalnie działa z laptopem i prócz tego komunikatu nie ma znią problemów komputer ma nie cały rok bateria trzyma 3-4godziny bez obciążenia a przy ciągłej pracy koło 1godziny 30minut do 2godzin
Zamontowany akumulator może być nieprawidłowo zamontowany lub niezgodny z komputerem.
Kliknij przycisk "OK", aby przejść w tryb hibernacji, a następnie wyjmij i włóż akumulator.
Więcej informacji na temat korzystania z akumulatora zawiera elektroniczny Podręcznik użytkownia komputera VAIO(R)
Przez ten oto komunikat coś zepsuło mi sie pierw z rejestrem wyskakiwał mi przez jakiś czas przy właczaniu komputera zaraz za ekranem logowania przy ładowaniu pulpitu Blue Screen i..
http://support.microsoft.com/kb/282501/pl Registry Error
Lecz to nie jest problemem, gdyż udało mi sie to naprawić.
Podobno problem z baterią powoduje jakaś Aplikacja (Battery Checker) lecz u mnie na komputerze jej nie ma w startupie ani w procesach
Prosze o jakąś pomoc
Message was edited by: Trophy212