Witam. Mam pewien drażniący problem, wydaje mi się, że jest to przyczyna touchpad'a. Podczas przegladnia stron, kiedy myszą, czy tez na touczpadzie zjeżdzam powoli w dół strony to momentalnie wroci mnie na samą góre i nie moge znow zjechac na dół, dopiera jak sobie klikne klawiszem strzałką w dół i znowu moge zjechać na dół. To staje się mega irytujące, kiedy czytam jakies artykuły a tu mi zwija w góre i teraz szukaj momentu gdzie skonczyłeś czytać, a jak znajdziesz to znowu Cie przesunie w górę. Co jeszcze sie dzieje. Kiedy wchodze w foldery na dysku i mam tam z dziesięć folderów jeden pod drugim, przykładowo chciałbym wlaczyc któryś po środku to nie moge, bo mimo że klikne w niego, to i tak zaznacza sie i towiera folder pierwszy z góry.
Wg mnie sprawa dotyczy touchpada, na początku myślałem, że myszki ale nie, bo odłączyłem ją i sytuacja się powielała. Do tego nie mogę wyłączyć touchpada klaiwszem funkycjnym Fn + F9. Wszystkie inne działaja, a ten do wylaczenia tuchpada nie. Stawiam duuuzę piwko, dla kogoś kto pomoże mi się z tym uporać. Wielkie dzieki:)