Podziel się wrażeniami!
Witam.
Może ktoś z Was również napotkał taki problem przy użytkowaniu VAIO.
Mianowicie, oprócz telefonu Sony Eric. i iPoda Vaio nie czyta mi absolutnie żadnego sprzętu podłączonego przez wejścia USB. Najzabawniejsza była sytuacja przy instalacji drukarki: zainstalowałam, podłączyłam, komputer ją rozpoznał, a potem nagle przestał. Żadne przenośne pamięci nie działają, fakt, że czyta iPoda jest również groteskowy, bo czyta tylko jednego, a drugiego już nie.
Nie wiem co może być przyczyną i zupełnie się na tym nie znam, ale zastanawiam się czy można rozwiązać to jakoś bezinwazyjnie nie ciągnąć vaio do serwisu?
Pozdrawiam
Ściągnij i wypal na płycie Linuksa z opcją LiveCD (Polecam Ubuntu) i uruchom system z tej płyty, oczywiście bez instalacji systemu - to będzie bodajże pierwsza opcja, coś w stylu "wypróbuj system przed instalacją". Jeśli na Linuksie również nie będzie działać (sprawdź wszystkie porty), to znaczy "że się popsuło".
Mam ten sam problem tak jakby od pewnego momentu przestal czytan urzadzenia z usb... dzialala tylko myszka a teraz i ona juz nie dziala... co robic? ten sam model posiadam... jakies stery?