anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

28-75/2.8 SAM

yanoosh-----
Początkujący

28-75/2.8 SAM

HIT SEZONU ! :thumbsup:
Idea tak trafiona, że aż trudno mi uwierzyć iż to już rzeczywistość :) To posunięcie Sony pokazuje, że chyba najlepiej na rynku jest zorientowane na oczekiwania użytkowników. Podejrzewam, że cena nie będzie już tak atrakcyjna (chocby z uwagi na silnik) jak bazowego Tamrona ale i tak będzie to rewelacyjne rozwiazanie w zakresie uniwersalego zoomu podstawowego.
Gdyby były organizowane pokazy/testy tego cacka to ja jestem pierwszy w kolejce :slight_smile:
Teraz jeszcze czekam na standardowy transmiter Wi-Fi w wyższych modelach i z zainteresowaniem będę oglądał jak zmienia się układ sił na rynku. Semi-pro nie będą się wahać przy zmianie systemu ;)
Widzę, że moja przesiadka z Nikona na Sony (choć trochę wymuszona) była bardzo dobrym posunięciem :D

14 ODPOW. 14
profile.country.pl_PL.title
acinloop
Nowicjusz

yanoosh napisał(a):

Teraz jeszcze czekam na standardowy transmiter Wi-Fi w wyższych modelach

Jestem jak najbardziej na TAK :smileythumbsup:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

yanoosh napisał(a):

Podejrzewam, że cena nie będzie już tak atrakcyjna (chocby z uwagi na silnik)

Może nie będzie tak źle... W końcu to SAM, nie SSM. Czas pokaże :)

------------------------------
fotoamator
dejmien
Nowicjusz

Sony doskonale zapełnia dziury w swojej ofercie, zobaczymy jak wyjdzie test tego obiektywu :) Nikonusie i Canonusie coraz bardziej trzesą spodenkami :P

spolnemesis1paejw
Początkujący

dejmien napisał(a):

Sony doskonale zapełnia dziury w swojej ofercie, zobaczymy jak wyjdzie test tego obiektywu :) Nikonusie i Canonusie coraz bardziej trzesą spodenkami :P

A mnie zwisa co oni robią ze swoją odzieżą. Ważne, że MY mamy coraz większy wybór! I puszek i słoiczków. A wiadomo, że będą coraz lepsze. SONY kontynuuje dobra tradycję Minolty - wprowadzając różne nowoczesne rozwiązania - zamiast iść "owczym pędem" montując filmiki, wprowadza bardziej przydatne innowacje. I dobrze :D

kaczek-----
Początkujący

nemesis napisał(a):

dejmien napisał(a):

A mnie zwisa co oni robią ze swoją odzieżą. Ważne, że MY mamy coraz większy wybór! I puszek i słoiczków. A wiadomo, że będą coraz lepsze. SONY kontynuuje dobra tradycję Minolty - wprowadzając różne nowoczesne rozwiązania - zamiast iść "owczym pędem" montując filmiki, wprowadza bardziej przydatne innowacje. I dobrze :D

Inno-co?
Innowacje?

dejmien
Nowicjusz

innowacje, ale chyba w body ;) a nie obiektywach ;)

janvideo24
Początkujący

Witam szanownye Koleżanki i Kolegów.
Obiektyw już wchodzi do sprzedaży, jeszcze jest na zamówienie , ale cena znana.
Jedyne ,hi,hi , 799.99$ i można go zamówić. Nie składam tu oferty a tylko informuję,
że pojawił się w ofertach, coś kloedzy administratorzy przewrażliwioni są i zaraz kasują
wątki, więc zaznaczam, to nie oferta.
Miłego focenia życząc znikam.
Pozdrawiam
Jan

alcazarc
Początkujący

cena dobra :) , a ktoś mówił że to będzie kitowy obiektyw do pełnej klatki :slight_smile: hihihi

:c7 chicaż nie :c5 przy cenie pełnej klatki będzie kitowy :slight_smile:

yanoosh-----
Początkujący

Pojawił się w ofercie Sol-Polu za... 3499 PLN.
To jakiś żart, prawda ?