Podziel się wrażeniami!
HIT SEZONU !
Idea tak trafiona, że aż trudno mi uwierzyć iż to już rzeczywistość To posunięcie Sony pokazuje, że chyba najlepiej na rynku jest zorientowane na oczekiwania użytkowników. Podejrzewam, że cena nie będzie już tak atrakcyjna (chocby z uwagi na silnik) jak bazowego Tamrona ale i tak będzie to rewelacyjne rozwiazanie w zakresie uniwersalego zoomu podstawowego.
Gdyby były organizowane pokazy/testy tego cacka to ja jestem pierwszy w kolejce
Teraz jeszcze czekam na standardowy transmiter Wi-Fi w wyższych modelach i z zainteresowaniem będę oglądał jak zmienia się układ sił na rynku. Semi-pro nie będą się wahać przy zmianie systemu
Widzę, że moja przesiadka z Nikona na Sony (choć trochę wymuszona) była bardzo dobrym posunięciem
yanoosh napisał(a):
Teraz jeszcze czekam na standardowy transmiter Wi-Fi w wyższych modelach
yanoosh napisał(a):
Podejrzewam, że cena nie będzie już tak atrakcyjna (chocby z uwagi na silnik)
Sony doskonale zapełnia dziury w swojej ofercie, zobaczymy jak wyjdzie test tego obiektywu Nikonusie i Canonusie coraz bardziej trzesą spodenkami
dejmien napisał(a):
Sony doskonale zapełnia dziury w swojej ofercie, zobaczymy jak wyjdzie test tego obiektywu Nikonusie i Canonusie coraz bardziej trzesą spodenkami
nemesis napisał(a):
dejmien napisał(a):
A mnie zwisa co oni robią ze swoją odzieżą. Ważne, że MY mamy coraz większy wybór! I puszek i słoiczków. A wiadomo, że będą coraz lepsze. SONY kontynuuje dobra tradycję Minolty - wprowadzając różne nowoczesne rozwiązania - zamiast iść "owczym pędem" montując filmiki, wprowadza bardziej przydatne innowacje. I dobrze
innowacje, ale chyba w body a nie obiektywach
Witam szanownye Koleżanki i Kolegów.
Obiektyw już wchodzi do sprzedaży, jeszcze jest na zamówienie , ale cena znana.
Jedyne ,hi,hi , 799.99$ i można go zamówić. Nie składam tu oferty a tylko informuję,
że pojawił się w ofertach, coś kloedzy administratorzy przewrażliwioni są i zaraz kasują
wątki, więc zaznaczam, to nie oferta.
Miłego focenia życząc znikam.
Pozdrawiam
Jan
cena dobra , a ktoś mówił że to będzie kitowy obiektyw do pełnej klatki hihihi
chicaż nie przy cenie pełnej klatki będzie kitowy
Pojawił się w ofercie Sol-Polu za... 3499 PLN.
To jakiś żart, prawda ?