Podziel się wrażeniami!
Mam SIGMĘ 70-300APO. Po raz drugi uległy mi awari zębatki przekładni. Czy możecie mi polecić coś bardziej trwałego o podobnych parametrach optycznych i w możliwie taniego? Pytam, bo jeśli to uszkodzenie wystąpi trzeci raz to chyba będę musiał zainwestować w nowe szkiełko.
dragon5440 napisał(a):
dragon5440 napisał(a):
Znam,bo mam; większość moich fotek w galerii o ogniskowej 70mm i wyżej jest wykonanych tym szkłem.
no cóż ja tego szkiełka z kolei nie znam dlatego napisałem aby poszukać opinii w
Tadeusz napisał(a):
dragon5440 napisał(a):
dragon5440 napisał(a):
Znam,bo mam; większość moich fotek w galerii o ogniskowej 70mm i wyżej jest wykonanych tym szkłem.
no cóż ja tego szkiełka z kolei nie znam dlatego napisałem aby poszukać opinii w
To może się zdecyduj...
Tadeusz napisał(a):
Raczej niech cytować się nauczy...
dragon5440 napisał(a):
cytować umiem sam Kris mnie uczył
a no tak :]
mam gorsze dni, szkoła sie zaczeła nie zwracam uwagi na szczegóły
To może jednak zacznij - szczególnie, jak chcesz radzić innym, bo wychodzą... głupotydragon5440 napisał(a):
nie zwracam uwagi na szczegóły
Serdeczne dzięki za podpowiedzi!
Odgrzewam temat, czy ktoś miał doczynienia z tym obiektywem Sigma 150-500 F5-6.3 APO DG OS HSM ? Ostatnio zainteresowałem się fotografią przyrodniczą, dlatego szukam "długiego ogniska".
Rok temu wypożyczałem ja na Góraszkę, gdzieś na forum powinien być mój post o niej (TUTAJ). Są też zdjęcia w wątku zbiorowym z Góraszki 2009 i kilka ptaszków w moim.
Miałem to szkiełko jakieś pół roku i nie narzekałem daje rade ,w miarę szybki no i cichy AF ,ogólnie mogę polecić ,jak będziesz chciał jakieś fotki z tego szkiełka to podaj maila na PW to Ci coś podeśle