anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nowe gripy

wratislavian
Początkujący

Nowe gripy

ciekawe jak to się sprawuje w akcji. mówią, że z alphami nie potrzeba tych kabelków.
http://www.fotografuj.pl/News/Alpha_Dig ... ny/id/3223

6 ODPOW. 6
kaczek-----
Początkujący

Też jestem ciekaw jak to działa i leży w ręce...
Kusi mnie grip, a oryginał sony'ego kosztuje swoje... Na bank lepszy materiałem i obsługa 2 baterii lepsza, ale tu kusi cena, a drugiej baterii nie mam (poki co), wiec kupowałbym jedynie dla wygody.

No to mam dylemat 😜

Jak myślicie, warto?

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

Łukasz na niektórych rzeczach nie warto oszczędzać.

wratislavian
Początkujący

Mateuszu, a na niektórych można. jeżeli ten grip jest niezawodny to nie widzę celu w kupnie oryginału.

profile.country.PL.title
mat_czok
Expert

wratislavian napisał(a):

Mateuszu, a na niektórych można. jeżeli ten grip jest niezawodny to nie widzę celu w kupnie oryginału.

Łukaszu, a gdzie jest napisane że jest niezawodny? wiem Sony jest troszke droższy, ale pewny. tej propozycji naprade nikt chyba z nas nie zna. nie wiesz jak się będzie zachowywać, jak będzie reagować gdy poziom naładowania baterii bedzie niższy?

profile.country.pl_PL.title
zolw-----
Początkujący

ja od maja używam tego
Te białe znaczki się starły. Działa. Baterie przełączam ręcznie.
oszczędzasz prawie 1/2. Nawet znajomy twierdzi że uchwyt jest głębszy niż w oryginale.

pozdrawiam.

profile.country.pl_PL.title
abwgdzl
Początkujący

Wystarczy poszukać, ja dopiero co zanabyłem używany oryginał za niewiele większe pieniądze. Kosztował mnie 360 zł z przesyłką, nie ma najmniejszego śladu zużycia. Wystarczy odrobina cierpliwości i można znaleźć poszukiwaną rzecz w dobrej cenie. :-)

Pozdrawiam,
Krzysztof