anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nowy obiektyw od Sony

profile.country.pl_PL.title
alcazarc
Początkujący

Nowy obiektyw od Sony

Ludziska muszę Was się spytać czy ktoś coś takiego widział przewertowałem już pół internetu i na tą informacje drugi raz nie trafiłem.

SAL 500 f4 G SSM - jak pragne zdrowia widziałem to na własne oczy.

teraz nie wiem czy nie powinienem zapisać się do lekarza :(

11 ODPOW. 11
profile.country.PL.title
kris..
Pasjonat

Proponuję na spokojnie czytać to co się do ciebie pisze.
Gdyby regulamin zakazywał - tego wątku dawno już by nie było.
A jest, prawda ?
Osobiście nie widzę sensu jego istnienia i uważam,że nie powinno go być - a dlaczego tak uważam już napisałem.
Bardzo mi przykro, że nie rozumiesz moich intencji. Nie mniej jednak liczę, że z czasem sam zauważysz jak bardzo zbędne, nic niewnoszące są wątki tego typu. Jak zresztą ogólnie pojęte plotkowanie.

Początkujący

Hmm...to ja może tylko tak "pół-offtopicowo" wtrącę - na forach fotograficznych dość powszechne jest dzielenie się znalezionymi w necie plotkami, przeciekami, powielanie ich i komentowanie. Ciekawość leży w końcu w naszej naturze;)
Może więc po prostu założyć gdzieś, czy to w dziale "luźnych rozmów" czy "nowych modeli dslr" wątek "plotkarski", gdzie takie właśnie dyskusje mogłyby być prowadzone?
Wielu przecież użytkowników jest ciekawych dokąd zmierza ich system, co byś może ma się pojawiać, co byłoby fajne itd, a w większości plotek jakaś tam część prawdy zazwyczaj jest:)

Ale to tak tylko mi się wymsknęło, więc nie musicie traktować wyżej napisanego bardzo serio :)