Podziel się wrażeniami!
Witam serdecznie.Mam problem,mianowicie zakupiłem niedawno w fotojokerze a500 w zestawie z dwoma obiektywami;18-55 oraz 55-200 i powiem szczerze że nie jestem zbytnio zadowolony z tego zestawu.Zdjęcia nie są zbytnio przejrzyste jak w przypadku starego aparatu mojego brata(d90) i nie wiem czym to może być spowodowane.Czy te obiektywy są marnej jakości,czy aparat jest przeze mnie ustawiany nie tak jak należy,czy może należy go odsprzedać i poszukać czegoś innego?Pociesza mnie mój znajomy który twierdzi iż sama puszka jest ok.i powinienem wymienić te obiektywy na nieco jaśniejsze i poprawię tym samym
jakość fotek.Po kilku dniach użytkowania chciałem go natychmiast wystawić na allegro bo byłem zły że wydałem niepotrzebnie pieniądze na coś z czego nie jestem do końca zadowolony.Najchętniej spotkał bym się z jakimś użytkownikiem a500 najlepiej z Warszawy lub okolic, który używa jej dłużej niż ja by mógł mi doradzić w kwestii doboru odpowiednich do niego obiektywów lub ewentualnie prośba o wskazanie miejsca gdzie mógł bym z kimś takim porozmawiać.Zainteresowaną osobę poproszę o smsa a na pewno oddzonię.Kwestia zrewanżowania się za pomoc,do ustalenia!!!Pozdrawiam.Emil 507 06 06 65.
Witam serdecznie.Mam problem
Piotruś
Nic dodać, nic ująć