Share your experience!
Hi, can somebody help me please?
I´ve got problem with TouchPad. TouchPad is working, but the thing with which I can roll(on the right side on Touchpad) - move the page up and down without using ,,arrow" is not working? I tried the settings,but everythink is ok, I think.
I have no idea,where is the problem.
I´ve got my Sony Vaio 6 months and everithink work perfert until now. I had Trojan virus in PC and since this is TouchPad not working.
Please help me
pavelkova.verca(at)seznam.cz
Poradí mi někdo?
Na TouchPadu mi nefunguje to rolítko, s kteram roluje stránka nahoru a dolu. Včera mi to blblo jen na nějakých internet.stránkách a dneska mi tu vyskočilo,že tu mám Trojskýho koně a onde dneška to nefunguje(možná náhoda) a stejně tak mi zmizela nahoře taková ta bublina Vaio Care,ale to už jsem nějak opravila přes aut.opravy. Ale s tímto si nevím rady. Když se dostanu na nastavení myši atd,tak mi to tam ukazuje,že je všechno v pořádku.
Bohužel jsem do září v zahraníčí a do servisu se s tím nedostanu,ale věřím,že společnýma silama by to snad nějak opravit šlo. Budu ráda za jakoukoli radu.
pavelkova.verca(at)seznam.cz
Hi VeronikaP and welcome.
I would try reinstalling the Touchpad driver.
If you let us know which Vaio model you have, I'm sure someone will provide a link to the driver.