Podziel się wrażeniami!
Witam.Od 2 tygodni jestem posiadaczem 32ex402 a wczoraj postanowiłem wgrać nowszy soft M 8.722. Wszystko przebiegło pomyślnie wyłączył się i włączył jednak zauważyłem,że po bokach pojawił się czarny pasek- w lewym górnym rogu ok.5mm szer. w dolnym ok 2mm a z prawej strony na całym boku ok 2mm. żadne ustawienia formatu nie likwidują tych pasków,po prostu są cały czas na analogu na cyfrowym i na ps3 przez hdmi.Miał ktoś podobny przypadek?ps.sorry za zdjęcie celowo rozjasniłem.
Witaj, bardzo dziwna sytuacja. Jeśli zmiany ustawień nie pomagają, jedyną rzeczą którą możesz zrobić to wyłączenie z prądu na parę minut i ponowne podłączenie. Nie sądzę, żeby to pomogło - ale nic nie kosztuje spróbowanie tego sposobu. Jeszcze takie pytanie, pasek pojawia się od momentu włączenia telewizora i jest na wszystkich wejściach (HDMI, naziemna itd.)? Samemu nie można wgrać niższego oprogramowania, może to zrobić jedynie serwis. Proponuję kontakt z nimi. Jeśli pogoda pozwoli, a serwis jest w miarę blisko - to pewnie przyjadą do domu. Serwis możesz powiadomić przez Internet:
http://support.sony-europe.com/tvhc/tv/ ... DL-32EX402
próbowałem wył.tv i nic,te paski są na każdym wejsciu nawet zwyklasta antena.dzięki za zainteresowanie i link.
Czyli najlepszą możliwością będzie kontakt z serwisem.... Może pomoże jedynie zmiana oprogramowania.