Podziel się wrażeniami!
Witajcie, jestem nowym forumowiczem.
Tuż przed rozpoczęciem Mistrzostw FIFA przeanalizowałem wszystkie modele TV z Sony i zdecydowałem się na zakup 40NX800.
Na czas mistrzostw Sony wprowadziło promocje z obniżką cen a także dodatkowe suveniry w postaci czy piłki albo plecaka. No i co w przeciągu jednego dnia wymiotło najatrakcyjniejsze modele ze Sony Center. Dodatkowo promocja 5 lat gwarancji na telewizory Sony do dnia 14.07.2010 bez dopłaty zrobiły swoje.
Jestem z Rzeszowa i niestety w dniu otwarcia mistrzostw wymiotło te telewizory nota bene będące w minimalnych ilościach z Sony Center.
Znalazłem taki telewizor w Media Expert w nowym Sączu w porównywalnej cenie ale niestety ze standardową Gwarancją.
Mistrzostwa dobiegają końca, promocja 5 letniej gwarancji w Sony Center kończy się 14-go lipca. Mistrzostwa Świata też. Jak dla mnie to jakieś totalne nieporozumienie robić promocje gdy nie ma odpowiedniej ilości sprzętu, no chyba żeby wyzbyć się starociu. W sklepach Sony Centrum na podkarpaciu nadal nie ma 40NX800, a co więcej sprzedawcy nie mają zielonego pojęcia kiedy mogą dotrzeć te telewizory do sklepu i każą dzwonić co drugi dzień by dowiedzieć się czy już dotarły.
Może technicznie Sony są wspaniałe ale sposób dystrybucji jest fatalny.
Dalej czekam na dostawę i zamówiłem 1 sztukę w sklepie, ale mam nadzieję że dotrze to na mecz finałowy...
U nas jest. Wysłać DHL-em? Jakiś gadżety też się jeszcze uchwały.
Jedna podstawowa sprawa Promocja trwa do 11.07.2010 i do tego dnia trzeba zrealizować zakup a nie zamówienie.
...no widzisz podkarpacie gorsze, ale warunkiem jest 5 letnia gwarancja ! A gadżety się przydadzą... DHL może być byle powyższy warunek był spełniony. Płatność internetem z BPH w sekundę...
:smileyarrow: PW
mircek napisał(a):
Jestem z Rzeszowa i niestety w dniu otwarcia mistrzostw wymiotło te telewizory nota bene będące w minimalnych ilościach z Sony Center.
mircek napisał(a):
No i co w przeciągu jednego dnia wymiotło najatrakcyjniejsze modele ze Sony Center. Dodatkowo promocja 5 lat gwarancji na telewizory Sony do dnia 14.07.2010 bez dopłaty zrobiły swoje.
mircek napisał(a):
Tuż przed rozpoczęciem Mistrzostw FIFA przeanalizowałem wszystkie modele TV z Sony i zdecydowałem się na zakup 40NX800.
Jak dobre promocje to siłą rzeczy najciekawsze modele sprzedają się stosunkowo szybko, zwłaszcza, że sporo osób, ze względu na mistrzostwa zdecydowało się na wymianę odbiornika. Z drugiej strony od czego jest sprzedaż wysyłkowa
Ravi napisał(a):
(...)zwłaszcza, że sporo osób, ze względu na mistrzostwa zdecydowało się na wymianę odbiornika(...)
Zimny napisał(a):
Może w trakcie ruszy telewizja 3D w polskiej lidze, chociaż poziom rozgrywek jest na dosyć niskim poziomie...
Ligę mistrzów w 3D to jeszcze rozumiem, ale na polską raczej bym nie liczył, każdy optymizm powinien mieć jakieś granice Swoją drogą wiadomo już kiedy pojawią się mecze z mundialu w 3D? Bo chyba jakoś po mistrzostwach miały być wydane na niebieskim krążku.
Panowie w maju br. zostaliśmy trzecim Państwem w Europie w którym to zdecydowano się na transmisję ligi w 3d. Jako pierwsi na samym początku roku zdecydowali się Anglicy, następnie Niemcy, a w maju kibice polskiej ligi byli świadkami "rewolucyjnego" wydarzenia.