anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

customersupport.pl@eu.sony.pl - wiadomośc nie zostala dostarczona

MultiPawel
Poszukiwacz

customersupport.pl@eu.sony.pl - wiadomośc nie zostala dostarczona

Witam. Proszę kogoś kompetetnego o zajecie się moja sprawą. Mam problem z połączeniem blu2 miedzy Sony Bravia KLD-55W815B - Mysz Logitech MX Master. Bravia ma "niby" opcje podłączenia myszy blu2. Mysz  posiada blu2 ale mimo wszelkich prób telewizor nie wykrywa żadnego urządzenia gdy mysz jest w trybie parowania a telewizor próbuje skanowac otoczenie w poszukiwaniu urządzeń. Czy ktoś może mi jeszcze raz kork po kroku napisac jak to połączyć.

Otrzymalem odp ma forum -

czy próbował Pan kontaktować się z naszym biurem obsługi klienta? 

Tu pada adres poczty - niestety nie prawidłowy jak się okazuje.

Po czym mapisałam emailpod tem adres - wczoraj i dziś pomownie bez rezultatu za to z komunikatem - wiadomośc nie zostala dostarczona z powodu nieznanego błedu po stronie serwera odbiorcy.

Proszę o wmiare szybką odpowieź bo w piatek wracam do kraju i strace mozliwość ewenyualnego zwrotu mojego zakupu który przysługuje w ciągu 14dni.

Przy próbiepublikacji natomiast pojawia się taki komunikat -

Twój post został zmieniony, ponieważ w treści wiadomości znaleziono nieprawidłowy HTML. Usunięto nieprawidłowy HTML. Sprawdź wiadomość i wyślij ją, gdy uznasz, że jest ona prawidłowa.

Twój post został zmieniony, ponieważ w treści wiadomości znaleziono nieprawidłowy HTML. Usunięto nieprawidłowy HTML. Sprawdź wiadomość i wyślij ją, gdy uznasz, że jest ona prawidłowa.
W takim razie proszę  o poprawny.
2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
Karolina_L
Moderator

Witam, 

podaję prawidłowy adres e-mail do działu wsparcia technicznego: customersupport.pl@eu.sony.com

Mam nadzieję, że sprawa szybko się rozwiąże.

Pozdrawiam  serdecznie, 

Karolina

profile.country.PL.title
tomxxx89
Użytkownik

2 x wyslane zapytanie przez formularz

w odpowiedzi na 1 zapytanie poproszono o nr imei po podaniu - kontakt sie urwal

2 zgloszenie bardziej "kompletne" razem z imei i dokladniejszym opisem problemu - brak jakiejkolwiek odpowiedzi

polecam profesjonalizm sony z podejsciem 0 kontaktu 0 odpowiedzi czekaj pol roku moze ktoras z aktualizacji rozwiaze problem