anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

HDD USB po wyrejestrowaniu nie da się użyć w kompie

ROZWIĄZANE
profile.country.pl_PL.title
hajotek
Początkujący

HDD USB po wyrejestrowaniu nie da się użyć w kompie

Mam Bravia KDL-40EX650. Podłączyłem do niego HDD USB (do gniazda USB REC) dysk TOSHIBA. Zarejestrowałam go w TV korzystając z MENU. Następnie po jakimś czasie wyrejestrowałem go i nie mogę teraz go zformatować w kompie. Komp tego dysku nie widzi. Czy jest na to jakaś rada? Czy SONY "kasuje" taki dysk bezpowrotnie? Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
1_pawel
Użytkownik

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
marcoo300681
Poszukiwacz

musisz zrobić głębokie formatowanie ale nie przez windowsa tylko programem do głębokiego formatowania

1_pawel
Użytkownik

Komputer - zarządzaj - zarządzanie dyskami.

http://support.microsoft.com/kb/309000/pl

Mylagos
Użytkownik

Zapewne zajdzie potrzeba usunięcia i ponownego utworzenie woluminu na dysk. Zrobisz to w miejscu które pokazał 1_pawel.

hajotek
Początkujący

Dzięki wszystkim za zainteresowanie moim problemem. Prz pomocy PartedMagic  udało mi sie "przywrócić" dysk do Normalności. Trochę to trwa, ale zakończono sukcesem Wesołych Świąt

Antoss
Początkujący

Miałem ten sam problem, Opiszę jak ja zrobiłem to i to bardzo szybko. Mam Windows XP. Otwórz panel sterowania/Narzędzia Administracyjne/Zarządzanie komputerem/Magazyn wymienny/Zarządzanie dyskami. Jak  podłączysz dysk twardy to będzie go widać po prawej stronie i musisz go ponownie zarejesrować jako dysk podstawowy i przypisać mu literę dysku.

Message was edited by: Antoss