Podziel się wrażeniami!
Mam Bravia KDL-40EX650. Podłączyłem do niego HDD USB (do gniazda USB REC) dysk TOSHIBA. Zarejestrowałam go w TV korzystając z MENU. Następnie po jakimś czasie wyrejestrowałem go i nie mogę teraz go zformatować w kompie. Komp tego dysku nie widzi. Czy jest na to jakaś rada? Czy SONY "kasuje" taki dysk bezpowrotnie? Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
musisz zrobić głębokie formatowanie ale nie przez windowsa tylko programem do głębokiego formatowania
Zapewne zajdzie potrzeba usunięcia i ponownego utworzenie woluminu na dysk. Zrobisz to w miejscu które pokazał 1_pawel.
Dzięki wszystkim za zainteresowanie moim problemem. Prz pomocy PartedMagic udało mi sie "przywrócić" dysk do Normalności. Trochę to trwa, ale zakończono sukcesem Wesołych Świąt
Miałem ten sam problem, Opiszę jak ja zrobiłem to i to bardzo szybko. Mam Windows XP. Otwórz panel sterowania/Narzędzia Administracyjne/Zarządzanie komputerem/Magazyn wymienny/Zarządzanie dyskami. Jak podłączysz dysk twardy to będzie go widać po prawej stronie i musisz go ponownie zarejesrować jako dysk podstawowy i przypisać mu literę dysku.
Message was edited by: Antoss