Podziel się wrażeniami!
Witam Stoję przed zakupem nowego TV. Po wstępnej analizie wytypowałam 2 modele, które najbardziej przypadły mi do gustu. Jest to KDL-40EX401 i KDL-40EX710. Proszę was o pomoc i obiektywne porównanie ze sobą tych dwóch telewizorów w celu ułatwienia mi podjęcia decyzji. Pomóżcie...
irmina napisał(a):
Dobrze żeby telewizor fajnie się prezentował wizualnie, ale oczywiście wiem, że nie jest to rzecz najważniejsza. Nadmieniliście też o zużyciu prądu, w sumie to powinnam wziąć to pod uwagę bo telewizor pewnie będzie grał od rana do nocy, więc kwestia oszczędności energii powinna być w moim przypadku uwzględniona. Jutro chyba skoczę do sklepu, bo jednak nie ma to jak porównanie na żywo.
Co racja to racja, w centrum sony jeszcze nie miałam być okazji, ale chyba faktycznie nie jest to głupi pomysł. Muszę zerknąć tylko gdzie są dokładnie te ich punkty.Ravi napisał(a):
Co do sklepu to jeśli masz możliwość, a interesujące Ciebie modele są jednego producenta to warto zajrzeć do centrum Sony, wtedy najbardziej miarodajnie da się porównać.
irmina napisał(a):
Co racja to racja, w centrum sony jeszcze nie miałam być okazji, ale chyba faktycznie nie jest to głupi pomysł. Muszę zerknąć tylko gdzie są dokładnie te ich punkty.Ravi napisał(a):
Co do sklepu to jeśli masz możliwość, a interesujące Ciebie modele są jednego producenta to warto zajrzeć do centrum Sony, wtedy najbardziej miarodajnie da się porównać.
Zimny napisał(a):
Informacje o sklepach Sony Center:
http://www.sony.pl/article/salony-sony-centre