anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kdl-40lx900

profile.country.pl_PL.title
vqqq-----
Początkujący

kdl-40lx900

Niedawno kupiłem telewizor Sony KDL-40LX900. Chcę kupić monolityczny stolik pod ten telewizor. Znalazłem na stronie Sony stolik SU-40NX1, ale ten model nie jest zgodny z LX900, ale jest przeznaczony do telewizorów 40 calowych. Czy można zastosować ten stolik w LX900? Czy jest model stolika przeznaczony do tego modelu telewizora?

4 ODPOW. 4
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Do modelu LX900 nie było żadnego stolika monolitycznego. A SU-NX1 nie będzie pasował na pewno.

Zimny_
Użytkownik

Kiedyś sprawdzałem taką konfigurację i żaden monolityczny stolik nie pasuje. Biorąc pod uwagę nazewnictwo pozostałych stolików Sony, stolik do LX900 powinien nazywać się SU-40LX. A takich niestety nie ma...

PS
Jak ocenisz ten model telewizora? Korzystałeś z funkcji internetowych? Oglądałeś 3D?

vqqq-----
Początkujący

Na razie obejrzałem tylko jeden film na blu-ray (Incepcja). Połączyłem telewizor z kinem domowym BDV-F700. Wrażenia: Rewelacja! Również Bravia Internet Video działa bezproblemowo. Filmów w 3D na razie nie mam, ale pewnie wkrótce obejrze.

Zimny_
Użytkownik

Widzę, że masz fajny zestaw do oglądania. Swoją drogą Incepcja też dobry film, ciekawe efekty i rewelacyjna jakość.
Kombinowałeś z ustawieniami obrazu w telewizorze? Czy korzystasz na fabrycznych?