Podziel się wrażeniami!
Jakie są Wasze opinie na temat wymienionego modelu TV?
Czy waro kupic ten model TV , czy może polecacie coś innego w przedziale cenowym do 4.000 zl ?
Mikesz
jak duzy jest karton (pudło w ktorym jest TV) dla kdl 40w5500 ?
zastanawiam sie czy wejdzie do mojego samochodu
Jaki masz samochód? Z mniejszych samochodów wiem że do A3 po rozłożeniu foteli z tyłu telewizorek wszedł. Do kombi każdego wejdzie, ale też po rozłożeniu foteli. Wymiary kartonu ze strony Sony to:
(Szer. x wys. x gł., cm)
124,6 x 77,2 x 19,7
Po złożeniu tylnych siedzeni dało zapakować się do Nissana Mikra.
a Skoda Fabia Combi ?
Wejdą spokojnie co najmniej 3 sztuki. Chyba że z kratką wtedy może nie wejść ani jeden.
Do mojego W5500 mam podłączony poprzez port HDMI N-kę.
Czasem pływa mi dźwięk - głośniej, ciszej, zanika- pytanie
czy objaw ten jest podyktowany badziewiastym kabelkiem HDMI czy jest to inny czynnik?
na wzmacniaczu analogowym sygnał z N jest poprawny. miał ktoś już taki przypadek ?
jeszcze pytanko... czy przy odbiorze osobistym zamowienia zlozonego przez internet nadal obowiazuje prawo zwrotu nie naruszonego towaru w przeciagu 10 dni ?
Tomski1976 napisał(a):
czy przy odbiorze osobistym zamowienia zlozonego przez internet nadal obowiazuje prawo zwrotu nie naruszonego towaru w przeciagu 10 dni ?
Tomski1976 napisał(a):
jeszcze pytanko... czy przy odbiorze osobistym zamowienia zlozonego przez internet nadal obowiazuje prawo zwrotu nie naruszonego towaru w przeciagu 10 dni ?
OsiRis napisał(a):
Do mojego W5500 mam podłączony poprzez port HDMI N-kę.
Czasem pływa mi dźwięk - głośniej, ciszej, zanika- pytanie
czy objaw ten jest podyktowany badziewiastym kabelkiem HDMI czy jest to inny czynnik?
na wzmacniaczu analogowym sygnał z N jest poprawny. miał ktoś już taki przypadek ?