anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-40WE5 i nagrywarka

andrzejpl
Początkujący

KDL-40WE5 i nagrywarka

Witam jestem posiadaczem tego tv KDL-40WE5 i nagrywarki sony HDD RDR-HX 780 podlaczone kablem hdmi i problem polega na tym czemu nagrywarka nie chce pobrac listy kanłów z tv

6 ODPOW. 6
profile.country.pl_PL.title
gggrzybowscy
Użytkownik

Jeżeli zrobiłeś konfigurację nagrywarki zgodnie z instrukcją obsługi,to telewizor pod wybraym portem HDMI 1 czy 2 powinien widzieć nagrywarkę i po wybraniu opcji automatyczne wyszukiwanie kanałow lub ręczne nie powinno stanowić żadnego problemu.Mam nagrywarkę HX-980 i wszystko chodzi jak należy.
Pozdrawiam-Eugeniusz

andrzejpl
Początkujący

telewizor widzi nagrywarke przez hdmi i dziala tylko w telewizorze mam poukladane kanaly a w nagrywarce nie i jak chce szybko cos nagrac to kurna musze szukac tego kanalu na nagrywarce to denerwujace chce zeby wczytal mi kanaly z tv w nagrywarce jest taka opcja pobierz z tv ale nie dziala pisze nie mozna pobrac ustawien kanalow brak pomyslnej komunikacji z tv

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

Witaj,
spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne i obu urządzeniach, odłącz je na parę minut i ponownie wszystko podłącz i skonfiguruj. Czy działa?

andrzejpl
Początkujący

Zimny napisał(a):

Witaj,
spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne i obu urządzeniach, odłącz je na parę minut i ponownie wszystko podłącz i skonfiguruj. Czy działa?

no dobra zobacze czy to zadziala :smileythumbsup:

oldguest
Początkujący

A ta funkcja jeśli zadziała to chyba tylko na kablu Euro, a nie HDMI.

andrzejpl
Początkujący

A ta funkcja jeśli zadziała to chyba tylko na kablu Euro, a nie HDMI.

no własnie nie chce zadziałać na kablu euro ,hdmi mam odłączony kabel