Podziel się wrażeniami!
zgłaszam usterkę telewizora . nie czyta z ps 3d tylko 2d , w okularach nie czyta filmów w 3d . napoczątku sony powiedziało jakie okulary kupiłem nie działa , więc dzwonie do sony mówie jakie mam problemy a pani pyta się czy ściągałem uaktualnienia mówie tak , jakie mam okulary mówie jakie ok ,czy ściągalem oprogramowanie na pena i czy wgrywałem mówie że nie umie takich czynności i chcde serwis żeby mi naprawił telewizor bo mam go 7 dni i nie mogę ogląda w 3d .a pani mówi że nie przyśle mi serwisu i żebym sobie sam ściągną kogoś i zeby mi coś tam wgrał . za telewizor dałem 7 tyś plus okulary kable 1000 zł . a kobieta mówi żebym sam sobie naprawił produkt na gwarancji .nigdy więcej nie kupie tej firmy . zastanówcie się jak będziecie się decydowali na sony , tragedia olanie klijęta . mam nr zgłoszenia jutro mam widzie się z moim prawnikiem zapytam się co w takiej sytuacji . chyba że ktoś wie pozdrawiam
Cześć,
Ja rozumiem, że masz duże oczekiwania co do wsparcia, ale chyba nie jest problemem włożenie pendrive do gniazda USB i wykonanie aktualizacji? To przecież standardowa procedura opisana w instrukcji obsługi urządzenia.
Napisz proszę z czym masz problem jeśli chodzi o tego pendive. Pomożemy krok po kroku.
Pozdrowienia!
Pendrive to tylko pośrednik....pytanie czy potrafi Pan obsługiwać komputer? Te problemy opisane nie podlegają na tym czasie w kwestii serwisu. Użytkownik ma też jakieś obowiązki, a na pierwszym miejscu przeczytanie i zrozumienie instrukcji obsługi...
Proszę Pana jestem zwykłym użytkownikiem jak większość na tym forum, z tym wyjątkiem że ja (i może większość) kupiła świadomie Tv z Androidem. Przeczytałem instrukcje i czytam, szukam rozwiązań jak przystało na otwarty system operacyjny.
To dokładnie jaki model telewizora Pan ma i z czego ma być odtwarzany sygnał 3D?
Więc tv na androidzie. Ok. Mam ten sam model. Proszę podążyć za moim wpisem dokładnie. Tlumacze- Szuka Pan na YouTube 3D SBS, następnie jak leci film, rejestruje Pan okulary, następnie jak okular nie złapie 3D (a ma takie prawo) to na PILOCIE wybiera Pan Action Menu i linijkę 3D, następnie wybiera Pan obraz jaki YouTube transmituje -OBRAZ OBOK SIEBIE lub OBRAZ NAD SOBĄ i po tym wyborze okular czyta 3D bez problemu.