anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

problem z 24ex320 dlna a siec lokalna ?

profile.country.PL.title
remolmar
Poszukiwacz

problem z 24ex320 dlna a siec lokalna ?

witam,

jak to jest z tym dlna?niemam zainstalowanego żadnego serwera dlna na laptopie.
mam troche zdjec i muzyki oraz filmow na dysku. na laptopie mam zainstalowany system Vista. powrzucałem zdj, muzykę, i filmy odpowiednio do katalogów na dysku C:/users/public/music ( videos ) ( pictures ).
gdy na tv wybieram zakładkę MEDIA poźniej zakładki filmy,zdjecia lub muzyke nastepnie laptopa na ktorym są dane - tv wyświetla mi moje pliki tylko dla zakładek muzyka i zdjecia , gdy jednak wchodzę w video tv wyswietla napis serwer tymczasowo niedostepny. gdy pozniej chce spowrotem wejsc w zakladke zdjecia czy muzyka - pojawia sie juz ciagle komunikat serwer niedostepny.

czy mial ktos podobny problem? co moze byc powodem i jak to jest pliki niby sa widoczne w tv a serwera dlna niemam zainstalowanego żadnego.

prosę o łopatologiczne wytłumaczenie :) jeśli mozna

doszedłem właśnie przed chwilą że program odpowiedzialny za widok danych w sieci przez tv to poprostu Windows Media Player - nierozumiem tylko dlaczego wysypuje sie przy próbie ukazanie plików video - pomaga wowczas tylko restart laptopa ( ale video dalej niewidoczne później)

sorki za problem, proszę o zamknięcie tematu zainstlowałem PS3 Media serwer i wszystko śmiga jak należy :) a Windows Media Player pozostawiam dla ambitnych :)

1 ODPOWIEDŹ 1
profile.country.PL.title
Peter.Mac
Poszukiwacz

Zobacz w WMP na górnym pasku w "Strumień" czy masz zaznaczone
- Zezwalaj na zdalne sterowanie moim odtwarzaczem...
-Automatycznie zezwalaj urządzeniom na odtwarzanie moich multimediów...